Szőrös mellkast szeretnék, hogy lehet elérni, hogy szőrös legyen?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és a hasamon van egy csík a küldökömig, de a mellkasomon semmi. Hogy lehet oda is szőrt növeszteni?2017. jún. 14. 19:16
1/9 anonim válasza:
Meghemperedsz egy kis mézben, aztán megölelgetsz egy grizzly medvét!
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Sajnos ez sem a kívánság műsorhoz tartozik.Ezek is azok a dolgok,miket kevésbé tudunk befolyásolni .
A férfiak szőrzetéért a tesztoszteron férfihormon a felelős .Ha ebbe a hormontermelésbe beavatkoznának,mert úgy gondolnák ez segit,másik helyen meg sokkal nagyobb kárt okoznának .
Barátkozz azzal,azt kell elfogadni milyen vagy .
Apádat vond felelősségre,hogy nem teljes munkát végzett .
4/9 anonim válasza:
A távol-keletiek csinálhatnak akármit, nem szőrös a mellkasuk. Így a székelyeknek se. Lehet, hogy vannak ilyen felmenőid. Én büszke lennék a helyedben.
Hallgasd meg a dalt.... ;)
5/9 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólóknak, ez genetika. Nem nagyon lehet csinálni neki semmit
6/9 anonim válasza:
Szivesen adnek.. en szabadulnek tole
7/9 A kérdező kommentje:
Érdekes mert eddig akivel beszéltem és van mellkasszőre az tényleg mind utálja.
2017. jún. 25. 18:52
8/9 anonim válasza:
Én szeretem h szőrös, mondjuk karban tartom, de szerintem ez egy plusz dolog manapság egy férfin, én a hátszőrömet utálom -.- nem tudok vele mit kezdeni
9/9 anonim válasza:
Nekem 21 évesként nagyon későn alakult ki, így bőven van még rá esélyed. Csak olyan óvintézkedésekre figyelj, hogy például ne vidd túlzásba a testedzést. Az kiölheti a szőrhagymákat és csúnyává is válhat a mellkasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!