Miért fáj a fejem mindenen ami mozog?
Figyelt kérdés
Autóban, buszon, vonaton forgóhintán, SIMA hintán, sőt még a gurulós székben is hogyha balra, jobbra forgok! Miért van ez? Utána elég rosszul leszek, mindentől2017. jún. 7. 16:52
1/4 anonim válasza:
Menj el idegorvoshoz (neurológus). Feltehetően nyitott szem mellett tapasztalod mindezeket. A gyorsan váltakozó fényingerek könnyen okoznak rosszullétet, különösen, ha társul hozzá a belső fül ingereltsége is. Még az enyhe epilepszia sem kizárt.
2/4 anonim válasza:
Akkor viszont simán lehet, hogy a vérnyomásoddal vagy az agyi erekkel van valami gáz. Orvosnál voltál vele?
Azon mondjuk csodálkozom, 120 kilóval hogy tudtál beülni egy hintába. Nekem ötvenkilósan nem fér már bele a fenekem.
3/4 anonim válasza:
Ja bocsi, most nézem, hogy az előző nem a kérdező kommentje, hanem csak egy válaszoló. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem 70 éves, sem 120 kilós, 14 évea vagyok :D
2017. jún. 7. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!