Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Faj a fejem maszturbalas...

Zaliiii kérdése:

Faj a fejem maszturbalas kozben nagyon?

Figyelt kérdés

annyira faj a fejem maszturbalas kozben,hogy az hihetetlen,ahogy elkezdem,egyre jobban kezd fajni es jobba,egeszen addig,hogy elmenni se tudok,abba kell hagynom,es orak mulva is faj

mit tegyek?

2016. dec. 11. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne maszturbálj. Megemelkedik a vérnyomásod és az agyi érfsli feszülésnek ez a következménye. Kezdj el sportolni, amivel javíthatod a keringésedet és az erek állapotát, aztán esetleg egy idő után óvatosan megpróbálhatod újra.
2016. dec. 11. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Lélegezz rendesen közben, és ne erőlködj.
2016. dec. 11. 19:58
 3/6 andante ***** válasza:

Azért, mielőtt végleg el tiltanánk a "maszturbálástól" jó lenne ha pl: tudnánk a korodat és családi állapotodat!

Én tudom, hogy az előttem szólónak teljesen igaza van, de a "gyakorlat teszi a mestert" alapon azért még kellene pár infó rolad!!!

:) :) :)

2016. dec. 11. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:
16eves,rendszeresen sportoló fiú vagyok.
2016. dec. 12. 06:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Veszel lebegőt? Hülyén hangzik de lehet erről megfeledkezel közben és az oxigénhiány erős fejfájást okoz.
2016. dec. 12. 09:07
 6/6 anonim válasza:
Igen. Velem is fordult már elő ilyen kb egy fél de akkor nagyon sokszor. Na fél évvel ezelött elkezdtem vizilabdazni es most. Lass csodat semmi bajom! Valszeg vérnyomás vagy keringés lehetett az oka...
2016. dec. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!