Milyen betegségre utal, ha egy felnőtt férfi alvás közben néha bevizel?
A 14:14-esnek írom hogy a szüleim gyerekkoromtól fogva tudták ezt és mindig jól kijöttem velük,és önmagában a beszélgetés semmit sem ér,nálam talán az ovodai illetve az iskolai stressz okozta a problémát,ami sajnos kikerülhetetlen hacsak nem váltasz ovodát vagy iskolát.
Illetve még az lehet hogy későn szülött voltam,oxigénhiány lépett fel és újraéleszteni kellett,-talán ez is okozhat pszichés problémákat.
De akik ilyentől szenvednek azokat nem kéne lenézni,még a gyereked is járhat így sosem tudhatod..
@ 14:10-esnek
Én is uezt mondom... a [05-18 12:51]-ben le is írtam...
De itt a főbb probléma azzal van, hogy az emberek nem mernek segítséget kérni, mert azt hiszik "ciki", pedig panaszosnak maradni sztem sokkal "cikibb". Persze ez (segélyNEMkérés) is egy pszichés probléma, ahogyan a topik alapproblémája (bevizelés) is, és ha a srácnak NINCS kihez bizalommal fordulnia (márpedig az eddigiekből az derül ki, hogy NINCS), joggal érezheti elveszettnek magát, bátortalansága leplezéséül meg kifogásokat keres, ami miatt a kérdező párja sem hajlandó rávenni magát az orvoshoz.
KEGEL-tornát meg addig hiába javaslok, amíg a pszichés gond nincs megoldva...
EE
A 9:32-es és a 16:07-es vagyok.Találtam egy érdekes cikket ezügyben,érdemes rálesni szerintem,azoknak akik ezzel a problémával küzdenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!