Alsó nagyőrlő húzástól lehet a nyakam azon alsó része gyulladt?
Elég érdekes, ez a fájdalom már korábban kezdődött mint mikor kihúzták a fogam. Azonban mostmár piros az inyem belül, szerintem gyulladt. A nyakamnál pontosabban az álam alatt ha megnyomom fáj. Enni elég rossz, mivel szintén fáj a mozgatástól...
tapasztaltatok már hasonlót?
Ez a foghúzás "szövődménye" lehet.A kihúzott fog gyökere nagyon mélyen volt,és a dokinak talán keményen meg kellett fogni,mozgatni.Még egy injekció helye is sokáig fájdalmas lehet,ha ideget ér .Hideg vízes borogatás nem ártana rá .
Lehúzná a gyulladást.Néhány áruházban is lehet venni(DM)
Chlorhexamed oldatot.Fogorvosok is ajánlják,a száj sebekre nagyon jó hatással van .
Na meg rá két napra megint körbe szurkáltak 2 szer, mert akkor meg gyökér kezelni kellett az azon az oldalt lévő kis őrlőt. (az meg erre 1 napra robbant be de nagyon)... :(
Egyébként 1 hetes fájdalomcsillapító szedés, napi 2 min. max napi 3-tasak flector rapid, illetve volt hogy cataflam dolo-t szedtem be...kikezdheti a hasat?
Ma hajnalban meg arra keltem hogy furán fáj a hasfalam köldök felett egyenletes hullámokban. Így ma sem aludtam sokat:( Nem azt mondom hogy hú de nagyon fájt, de ilyesztő fájdalom volt inkább.
De lehet azért mert késő du. ettem egy kis mosatlan földi epret, ahol a kutya és miegymás sokszor megfordul.
Nem tudom már...de nagyon unom.
Akkor talán ne gyógyszereket szedj mert azok csak kicsinálják a szervezetedet, vagy minden, amit most leírtál nem ezt bizonyítja?
Van már olyan megoldás is, ami nem gyógyszer mégis képes mindezt a sok negatív hatást hamar lehúzni, és mondjuk egy Flector-tapaszhoz képest annak a töredékébe kerül!
Persze nem tudhatom a gyogyszerek okoztak e a hasi panaszt.
Nem szednem en ha lenne mas megoldas a fog fajdalomra. De sajnos valahogy at kell vészelni mig oda kerul az ember a fogorvoshoz. De ha tudsz mas kevesbe artalmas fog fajasra használhato "csodaszert" szivesen hallgatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!