Fitymaszűkületem lenne?
nyugodtan baszkuráld mindenféle házi módszerekkel ahelyett, hogy elmennél egy dokihoz.
ugyan mi vesztenivalód lesz, ha valami kárt okozol a farkadban, nem?
Amelyik barom még ahhoz is nyomorék,hogy értelmezze a válaszokat,az minek pontoz?
A sok retardált miatt már nem is nagyon érdemes válaszolni.
Az urológus ír fel krémet,aminek segítségével lehet tágítani a fitymát,ti lepontozós debilek.
Nekem is volt anno., talán pont a te korodban. Elmentem urológushoz, megnézte, elmentem műtétre, leborotválták a fanszőrzetet, beadtak egy bogyót és a többire nem emlékszem. Utána volt kicsit kellemetlen a varratok miatt, de túl lehet élni, ha szeretnél nemi életet élni, akkor sanszos, hogy ezen túl kell esni. Azt javaslom, beszélj róla a szüleidnek is, el fognak küldeni orvoshoz.
Jobbulást! :)
19/F
Nem feltétlenül fitymaszükület,akár rövid fitymafék is lehet.Fitymaszükületet ha enyhe szteroidos krémmel amit urológus ír fel lehet kezeltetni(14 éves kortól egyedül el lehet menni urológushoz;beutaló nem kell,ha viszont műteni kell ahhoz 18 éven aluli esetében szülői hozzájárulás kell).
Meleg vìzben is lehet,de nagyon óvatosan a fitymát tornáztatni.
Csak nagyon súlyos fitymaszűkület esetében kell metélni,enyhébb fitymaszükületnél több olyan műtét is van amikkel a fityma megmarad.(fityma plasztika,z plasztika,bemetszés)
Tehát nem csak a metélés létezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!