Fitymaszűkületem van? Ha igen mit lehet vele tenni?
Sziasztok! Elég sok választ és kérdést láttam a fitymaszűkületről ezen az oldalon. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy szerintem nekem is fitymaszűkületem van.
A bőr nemhúzódik hátra teljesen egy kis vékony darab bőr megakadályozza a teljes hátrahúzódást. Ez fitymaszűkület?
Rendesen kitudom verni, viszont utána elég érzékeny. Nővel nem voltam még. Ezzel mit lehet kezdeni? Illetve a bőr alatt amennyire tudom kiszedem a koszt, de azért még marad benne, hogy szedhetném ki?
Előre köszönöm a normális válaszokat!
Lehet fitymaszűkület szerintem. De ezt egy urulógus megmondja majd, menj el, vizsgáltasd meg.
Ha fitymaszűkület, akkor jó eséllyel műtét lesz, amikor is levágják a fityma bőr egy részét vagy egészét.
Igen, ez szarul hangzik, de maga a műtét gyors, fájdalom mentes. Utána a felépülés már jóval kellemetlenebb, de 3-4 hét után már elmúlik szinte minden kellemetlenség és a végére ez lesz a természetes.
Kb mennyire tudod a fitymád hátrahúzni ha ernyedt és ha merev a péniszed?
Mennyi idős vagy?
Meleg vìzben probáltad màr a fitymád hátrahúzni?
(Nedves közegben,vìzben vagy sikosító segítségével sokszor könnyebb hátrahúzni?
A fitymát és a péniszt összekötő kis bőrre gondolsz?(az fitymafék)
Lehet fitymaszűkület de akàr rövid fitymafék is.
Enyhe fitymaszűkületet urológus àltal felírt szteroidos krémmel is lehet kezelni,van aki meleg vízben fityma tornáztatást végez,de nagyon óvatosnak kell lenni.Ha műteni kell csak súlyos fitymaszűkületnél kell metélni,több mütét is van amivel a fitymàt meg lehet menteni(pl bemetszés,fityma plasztika,részleges metélés)
Urológushoz a legjobb elmenni,ő tud pontos választ adni,beutaló nem kell,14 éves kortól egyedül el lehet menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!