Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek, volt már ilyen...

Mit tegyek, volt már ilyen valakinek? Mit csinált vele?

Figyelt kérdés
2 napja leborotváltam a péniszem körül a szőrt, mert nagyon nagy volt, és idegesített, most meg kezd visszanőni, ami nem olyan nagy gond de valami piros kis kiütésfélék is vannak körülötte, nem tudom mi lehet, így kapásból, bekentem neogranormonnal... volt már valakinek ilyen ??? Mit lehet vele csinálni ? 14/F
2010. máj. 17. 17:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Most ne haragudj, de mennyire lehetett az szőrös 14 évesen, hogy borotválni kellett? :\ Komolyan mondom nem értelek benneteket.

25/f

2010. máj. 21. 00:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Tényleg mit kell borotválni,egyre fejlettlenebbek és alacsonyabbak vagytok,alig van szőrőtök valakinek a korodban még nincs is.Mit kell borotválni,a férfi attól férfi hogy szőre van,legközelebb a lábat is lecsupasztod és olyan leszel mint egy tökös veréb.

Azt még megértem aki iszonyatosan szőrős hogy ritkít,fazonra vág,de a csupasz csulót,mert mást nem lehet ekkora gyereknek írni azt nem.Hát belőled sem lesz férfi úgy látszik,ilyen lányos gyerek leszel.

2010. máj. 21. 16:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha totál leszedet az télleg gáz sztem. Én sem szedem totál csak ami kicsit kitüremkedik a gatyám tetejéről...sajnos én elég sok szőrrel lettem "megáldva" ott....xD :S de ezvan :D
2010. máj. 21. 17:41
 14/20 anonim ***** válasza:
17.41 végre egy normális fiatal srác,aki csak a dzsungel igazitja ki és nem csupasz csirkét gyárt magából,úgy is annyi lányos hajú,vasalt hajú,tapadós,cső gatyába járó gyerek van és kiábrándítóak,de ez a teljesen lecsupaszítás ez nagyon gáz.
2010. máj. 21. 17:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a csőgatyát. :D Mert valahogy a bő gatya nem jön be. De nem olyan atomszorulós, csak olyan cső. :D De télleg sztem a férfi az szőrös és kész. Hogy néz az ki ha szőrtelen. :S Sztem gáz. xD De sokan nem így gondolják.
2010. máj. 22. 07:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem fiún és férfin is maradjon azért szőr,a tök csupasz az minden de nem férfi,de én sem értem hogy mégis mit borotvált le magáról ez a gyerek hisz tényleg egyre fejlettlenebbek és egyre többnek alig van szőre az ő korában.Nem férfias,az biztos,hogy ha valaki túl szőrős oda lennt akkor is lehet azt alakra nyírni ollóval,nem kell mindent leszedni.
2010. máj. 22. 16:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Lehet érdekes, de én elég sok szőrrel vagyok megáldva "ott" és a lábamon is :S
2010. máj. 22. 20:19
 18/20 anonim ***** válasza:
De akkor is remélem nem tök csupira,az nem férfias és a saját érdekedben is inkább ritkíts ollóval és akkor nem fog semmi ilyen történi,a lábszőr meg egyáltalán nem ciki,a csupi láb sokkal inkább az a te korodba.
2010. máj. 23. 21:37
 19/20 A kérdező kommentje:
Oké, megfogadom a tanácsokat, kössz mindenkinek !
2010. máj. 24. 10:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is az ollót ajánlom és örülj neki inkább hogy rajtad látszik hogy fiú vagy és nem kislány.
2010. máj. 24. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!