Kinek mit "csinált" a tonic? Valakinek használt?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 10:22
1/5 anonim válasza:
A nagy mennyiségben elfogyasztott tonic terhesség alatt mérgezést okozhat, a kinin tartalma miatt. Gondolom túlhordod a babádat, nem?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, pont a megindításra gondolok, hogy esetleg vkinek segített e???
2011. febr. 8. 10:31
3/5 anonim válasza:
Én több mindent is bevetettem annak érdekében, hogy rásegítsek a dologra: nagy séta, lépcsőzés és a tonik. Nem tudom melyiknek köszönhető (ha köszönhető egyáltalán), de aznap éjfél után néhány perccel folyni kezdett a magzatvíz, reggelre meglett a lányom. Majdnem egy éve:)
4/5 anonim válasza:
első válaszoló vagyok! Én is túlhordtam! Lépcsőztem, szexeltem, sétáltam, az orvosom kézzel tágított, és semmi. Indították a szülést, és császárral végződött.
5/5 anonim válasza:
Én is ittam tonikot, azon kívül, hogy jól esett, más nem történt.
6 nappal hordtam túl, magától beindult szerencsére a szülés, hamar megszültem, amúgy másnap indították volna.
Igyál tonikot, nem ártasz vele, annyit úgysem tudsz meginni, hogy megmérgezd magadat. De pluszban szexelj is, melegfürdőzz, lépcsőzz és zabáld tele magadat hasmenésig (a hasmenés is beindíthat- bélmozgásoktól lehetnek fájások).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!