Mi lesz ha leborotválom?
Figyelt kérdés
Az van, hogy nekem egy picit a péniszem is szőrös és nagyon zavar, ha leborotválom ott is megfog erősödni a szőr? vagy gyantázzam le, vagy mit tegyek?2017. máj. 26. 16:49
1/14 anonim válasza:
Nem csak neked ilyen. A borotválástól nem erősödik a szőr, ez csak egy tévhit. Viszont előfordulhat, hogy szúrni fog kissé, amikor visszanő.
2/14 A kérdező kommentje:
értem, és nektek is akiknek ilyen titeket nem zavar?
2017. máj. 26. 16:55
3/14 anonim válasza:
nekem is szőrös a péniszem nem zavar
4/14 anonim válasza:
Tegnap borotváltam le kb már 5centi hosszú szöröket, és hát most nagyon viszket..Már nem elsőre borotváltam és igy is..De pár nap alatt elmúlik de kellemetlen..Ha még nagyon kicsi ne borotváld le szerintem, felesleges, szerintem nem tévhit hogy erősödik..ha nem is erősödik gyorsabban nő..De feleslegesen tetted fel a kérdést..ha nem tévhit, ha tévhit, mivan akkor..?Úgyis lekell majd borotválnod ha nem akarsz homo sapiens lenni..
5/14 anonim válasza:
Mindenkinek szőrös a tövénél, van akinek feljebb is nő a péniszén. Nem fog megerősödni, ha lexsupaszítod, de semmiképp ne próbálkozz gyantázással!
6/14 anonim válasza:
Nekem 6-7 szőrszál kinő följebb is, nem csak a tövénél, nagyon zavar, ezért muszáj borotválnom
7/14 anonim válasza:
Most nézem:), nem is 6-7, hanem van az 20-30 körül is, ma le is borotválom;)
9/14 anonim válasza:
Ne borotváld le csupaszra,nagyon férfiatlan látvány.Ki is pattoghatsz tőle,a szőrtüsződ begyulladhat,viszkethetsz és másnapra bújhat is ki a szőr,sok értelme nincs.
Ha zavar a szőröd,vágd csak rövidebbre,fazonra.
10/14 anonim válasza:
Csupaszra szerintem se borotváld le (én csak a péniszemen szoktam teljesen), de 3-5mmre szerintem már le lehet és ha már hosszú, újra lenyírod ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!