Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van valami a fejboromon....

Van valami a fejboromon. Ettol hullhat a hajam?

Figyelt kérdés
Mar egy ideje hullik a haja, ugyan meg nem eszreveheto, mert meg dus, de felek hogy ez nem sokaig lesz igy. Ha csak beleturok a hajamba, mindig 2-3hajszal a kezemen marad, hetente 2x mosok hajat, de megis azt vettem eszre valamelyik nap hogy kapargattam a fejborom es fogyamatosan jott le rola valami. Kosznak tunt nekem, de heti ket hajmosasnal ez szerintem nem normalis. Es miutan kapargattam a fejborom majd beleturtam a hajamba nem csak 2-3 hanem 8-9hajszal is a kezemen maradt. Lehetseges hogy ez miatt a "kosz" mitt hullik a hajam? Es ha igen mit tegyek? 21/F
2017. máj. 25. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Fested a hajad?
2017. máj. 25. 22:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, de lakkozni szoktam.
2017. máj. 25. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek szokott ennyi legalább, ha kátnád a lányoknak mennyi hullik.

Egyébként amit kapargadau,az bőrdarabka,hám.

Ha nagyon stesszes időszakbam vagy,lehet azért kapargatod. Nem kéne kapargatni.

Amúgy tudod mi az a korpa?

Nem a növényre gondolok.

2017. máj. 25. 22:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Termeszetesen tudom, de a sampon amit hasznalok elvileg korpasodas ellen van, szoval elvileg az nem lehet.
2017. máj. 25. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Fel tudsz tölteni képet arról amit lekaparsz a fejedről, megnézném, hogy mégis mi az ?
2017. máj. 25. 23:16
 6/8 A kérdező kommentje:
[link] ennel jobb kepet sajnos nem tudtam, illetve mar nagyreszet lekapratam, de ezt megtettem tegnap is, mar-ra meg ugyanugy ottvan
2017. máj. 25. 23:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Mara*
2017. máj. 25. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon korpa gyanús, viszket is a fejed ? de ha használsz hajlakkot akkor az is elképzelhető, hogy a lakk megül a fejbőrödön, összeáll és lesz belőle ez. Egyszer kétszer vettem észre fodrász után hasonlót, de én a hajszálaimon megtapadva. Lekenni vaxszal vagy zselével, aztán lakkot is fúj rá. Nem oszlik el a cucc, nem szívódik be, hanem összeáll és lesz belőle egy ilyen fehéres, darabos lerakódás.
2017. máj. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!