Rövid a fitymafékem. Mennyire nagy a baj?
Óóóó, barátom, az majdnem mindenkinek így működik!
Most már tuti biztos, hogy nincs rövid fitymaféked, megnyugodhatsz!
Most már csak arra vagyok kiváncsi, hogy ki a fäsz (hogy a témához illeszkedően fejezzem ki magam) pontozott le?!
#12 Köszönöm szépen a nyugtatást :D
#13 Semmi nem érdekel jobban mint az,hogy miért jársz te hajnali 3 körül az sztkban..
13-as vagyok. Nem éjjel háromkor mentem a rendelőbe, próbáltam segíteni a válaszommal, bár igaz, hogy kicsit hosszú volt, remélem, nem olvastad végig, ahogy a kötelezőket sem - sokaknak árt a sok betű.
Lehet, hogy 16 évesen még nem a szexel, hanem a tanulással kéne elsősorban foglalkoznod, de nem az én reszortom ezt eldönteni szerencsére.
Azóta vannak fejlemények nálam, ha érdekel - nem nagyon hiszem -, akkor kérdezd meg.
Egyébként az OLVASÁST nagyon javasolnám, sokat fog segíteni a későbbiekben a szövegértésben és a helyesírásban is.
"odaáig", pl. - mondjuk, de nem létező szó egyébként...
Sok sikert!
#16, ha már a helyesírást emlegetted, a saját válaszodat is kijavíthattad volna: szex+vel=szexszel.
A humorérzékedet, sajnos nem tudod fejleszteni, az vagy van, vagy nincs.
Mindenkinek igaza volt, a 13-as és 16-os vagyok.
Megcsinálták a műtétet, igaz, hogy nem öt perig tartott, de már aznap tudtam használni a szerszámot. Két hét után kivették a ki nem esett varratokat. Azóta boldogan élek. Még ne menj orvoshoz - ezt kérted, hogy ezt írjuk - bár én 20, azaz húsz elvesztegetett évet tudok így a hátam mögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!