Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet ez, mi történt velem?

Mitől lehet ez, mi történt velem?

Figyelt kérdés
Az egész pénteken kezdődött, buszon ülve éreztem odalent, hogy én mindjárt elmegyek, pedig hozzá se nyúltam, se semmi. Ma reggel kimentem, önkielégítettem, de kb. 2 perc volt az egész, kicsit később éreztem megint azt az élvezéshez közeli érzést, nem tudtam miért, kimentem újra és kb fél perc vagy annyiba se telt, húztam rajta párat és egyből bumm. Utána egy időre elmúlt az érzés, de megint néha előjött, most próbáltam hátha, húztam rajta kb 6x és már megint jött az az érzés, úgyhogy abba is hagytam inkább. Ez mitől van mégis? Ezelőtt soha nem volt ilyen. 21/F
2017. máj. 21. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Valamiért baromi kanos vagy, gondolom rég volt már kefe. Ilyenkor nálam is ez van.
2017. máj. 21. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs székrekedésed véletlenül?
2017. máj. 21. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!