Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi történt 1 hét alatt velem?

Mi történt 1 hét alatt velem?

Figyelt kérdés
1 hétig voltam ismerösömnél, és nàluk nem volt víz, tehát nem tudtam fürdeni, és ez alatt az idö alatt nem tudtam megmosni azt. Most, hogy hazajôttem észrevettem, hogy odanött a böröm a makkhoz, ilyen még nem volz velem. Valaki tudja mi ez?
2013. szept. 10. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

mi van???Nem volt víz??

Kézmosás??Nem hiszem,hogy annyi víz nem volt kéznél,hogy a nemiszerved áttöröld......

2013. szept. 10. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Meleg vizes kádba beülsz, és szépen lassan amíg a fájdalom nem vészes, addig elkezded felhúzni magadnak. Szépen, óvatosan, nem kapkodva, tiszta kézzel, tiszta vízben.

Ha nem figyelsz rá, akkor egybe nőhet a makkal. Kétlem, hogy 1 hét alatt egybe nőtt volna teljesen, de hozzá tud tapadni, azaz ráragad, lévén a makkod, és a fityma belső felületén történő mikrobiális lebontás terméke részben speciális ragasztő szerű anyagok, melyek a hozzátapadást segítik elő (persze ennél még bonyolultabb, de legyen ennyi elég).

Ajánlom a jövőbeni probléma elkerülése végett, hogy amikor pisilsz, akkor húzd fel a fitymádat is, és nem tapad le ha nem mosakodsz egy hétig is akár, vagy a legjobb, elvonulni egy békés helyre, és egy kicsit flakonból meglögybölni külön.

HA: nem sikerül leválasztani, azaz felhúzni a fitymát, akkor orvoshoz kellene menned, de mondom szerintem mennie kellene.

2013. szept. 10. 20:59
 3/4 Girgoy ***** válasza:
Metélkedj körül, akkor ez nem lesz.
2013. szept. 11. 13:42
 4/4 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló nem volt víz, jéghideg patakban mostunk kezet, egyszer próbáltam megmosni, de jéggé fagyott.
2013. szept. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!