Marokmarcsi kérdése:
Herefájdalom okai mik lehetnek?
Figyelt kérdés
Pár napja elkezdtek hol enyhébben, hol jobban fájni a heréim. Ülő és álló (nem úgy) helyzetben is, főleg, ha a lábaimat összehúzom. A héten egy nap végeztem kemény fizikai munkát (egyébként nem gyakori), és volt a héten egy kb. 2-3 napig tartó hasmenésem is. A herefájdalmak mellett a hasam/alhasam is enyhén fáj.
21 éves egyetemista
2017. máj. 20. 23:56
1/5 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy elég féloldalas a fájdalom, baloldalon fáj leginkább, jobbon nem igazán.
2017. máj. 20. 23:59
2/5 anonim válasza:
gerinc ideg becsipodott, megfazott a hatad
3/5 anonim válasza:
Nekem nagyon fájtak a heréim, amikor pár napig nem vertem ki. Lehet hülyén hangzik, de tényleg így volt. Próbálj könnyíteni magadon, ha esetleg nem önkielégítettél mostanában.
4/5 anonim válasza:
Akkor is tudnak fájni a heréid ha valaki tökönrúgott a közelmúltban.
5/5 anonim válasza:
Nem vagyok orvos,de szerintem bármi,ami azt az ideget érinti végig,szóval elég sok dolog.
1, heregyulladás
2, mellékhere
3, prosztata
4, gerinc
5, fog
6, egyéb ideg gyulladás
7, here húzó izom
8, agyi eredetű ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!