Szerintetek ez hererák?
Nagyon enyhe fájdalmat érzek a herezacsiban. Egy kellemetlen érzés is tárul hozzá. 2-3 éve is volt ugyan ilyen panaszom de elmúlt. Felfedeztem két pici gombostűjnyi csomót mind a kettő herémen. Ez mi lett? Meg mintha mind a kettő herém kemény lenne. Egyik sincs megdagadva. A bal mellékherém nagyobb mint a jobb. A lágyékomban kitapintottam kettő nyirokcsomót, nyomás hatására fájnak és lüktetnek. Ha tapogatom a heréimet akkor fájnak. A lágyékomban is szoktam érezni fájdalmat, de az elmúlik. A combomban izomláz van már 3 hónapja, közvetlenül a lágyékom mellett. Nagyon hajlamos vagyok a hipochondriára. 3 éve agydaganatot képzeltem be magamnak. Önkielégíteni 2 naponta (esetenként 3) szoktam. Minden percben tapogatom a heréimet, a herezacskóm, minden egyes apró szösszenetre megnézem, hogy ú mi ez. Figyelmes lettem arra is, hogy csak akkor érzek különösebb fájdalmat, amikor egyedül vagyok vagy unatkozok. Lehet, hogy az ülés következtében nyomódnak a herék, vagy itt a tavasz és dúlnak a hormonok. Ma lettem 18 éves. Tudtommal a hererák nem fáj. Csak akkor kezd fájni amikor már nagyon előre haladott szerintem.
Ui.: Gyúrok és focizok. Nemtom lehet, ennek van valami köze hozzá.
Mivel senkinek nincs Röntgen/UH,& szövettan szeme.
Pláne interneten.
Hogy mi ilyenkor a teendő?
- Szerintem magad is tudod.
persze, bármi lehet, nem akarom elbagatellizálni... de nekem is volt ugyanez, kb a te korodban. megijedtem, de szégyelltem is, meg féltem is dokihoz menni vele. aztán elmúltak a tünetek, felszívódtak a csomók, és 10-12 év múlva is itt vagyok még...
ettől függetlenül rosszul tudod, mert a hererák fő veszélyeztetett csoportja a 15-30 éves fiatal férfiak.
a here tapintása függ a külső hőmérséklettől, az aktuális nemi izgalmi állapottól, attól is, hogy mikor önkielégítettél/szexeltél utoljára, azaz mennyire vagy alapból kanos hangulatban
ha tapizod, be fog keményedni, ugyanúgy, ahogy a farkad is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!