Mitől fájhatnak a heréim?
Neki is nagyon hasonló van most. Urológushoz mentem, megtapogatta, ultrahanggal is megnézte, és a prosztatát is megnézte (gumikesztyű, végbélen keresztül). Azt mondta, nem érez semmit, max annyit, hogy kicsit feszesebbek a herék, erősebb a folyadék nyomása, de tuti, hogy nem rák, és nem komolyabb probléma.
Én is fél éve edzek, edző irányítása alatt, előtte 20 évig semmi. Edzővel is megbeszéltem, urológussal is, mindketten azt mondták, hogy az edzésnek nem valószínű, hogy ilyen következménye lenne.
Viteleztet is vettek, azt mondta, elképzelhető valamilyen fertőzés. Nem feltétlen szexuális. Nekem két hónapja kezdődött, akkor valami influenza-szerű vert le a lábamról, és az egyik éjszaka eléggé megszenvedtem vele, és kb másnaptól kezdtem érezni.
Neten még azt olvastam, hogy negyven év kor környékén előfordulnak ilyen tünetek, azaz húzó, kellemetlen tünetek. Nem feltétlen van nagy gáz, de urológushoz kell fordulni. Én most vagyok 42.
Szerintem menj urológiára. Általában tobb hétre/hónapra előre be vannak táblázva, de van, amikor lehet előjegyzés nélkül is menni, de aznap sok óra várakozásra készülj fel.
Én nem tanultam biológiát, és el tudom képzelni, hogy az előbbi válaszolónak is igaza van, de személy szerint eléggé valószínűtlenek tartom, hogy az edzéstől van, még akkor is, ha mindketten edzünk. De nem is zárom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!