Az mitöl van, hogy az egyik herém lejjebb van mint a másik?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 14:55
2/12 anonim válasza:
sérv, megkellett vna műtettni gyerek korodban..így kevesebb az esélkye, h gyereked legyen..
4/12 anonim válasza:
sztem mindenkinek lentebb van én mondjuk még csak képen láttam XD
6/12 anonim válasza:
Ha véletlenül ráülsz, a magasabbik még ép maradhat.
7/12 anonim válasza:
Ez teljesen természetes, általában mindig lentebb van az egyik here, többnyire a bal. Sőt a nagyságuk sem mindig azonos.
9/12 anonim válasza:
Azért...mert ha egy magasságban volnának és leülnél összezárt lábakkal,baj lenne.Összenyomódnának.Képzeld magad elé...ugye jobb így? Xman
10/12 anonim válasza:
nekem is ez lett volna a kérdésem. szóval semmi gáz nincs, ha lejjebb van az egyik, mint a másik? és mennyi a normális "szintkülönbség"? nekem az egyik teljesen a másik alatt van (mármint az alsó teteje a felső aljával van egyvonalba, de nem egymás alatt vannak közvetlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!