13 éves vagyok és lejjebb van az egyik herém (a bal) mint a másik ez baj?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 15:46
1/19 anonim válasza:
Nem hinném. A baj az ha a kisgyerekeknél a here nem száll le a here zacskókba, mert pár hónaposan bezárodik és elsorvad a here. De neked azt észre vette volna a gyermekorvos vagy védönö kiskorodban ez max párhónapos korig kérdés.
Az izmok másként tartják csak. Volt már magömlésed? Ha nem 14 éves korod körül érdemes egy gyerekorvost vagy urologust felkeresni.
2/19 anonim válasza:
Ez nem nagy dolog, a legtöbb férfinek kicsit nagyobb az egyik, mint a másik.
3/19 A kérdező kommentje:
a magömlés az az amkikor fehér izé jön a péniszemből?
olyan még nem volt
2009. júl. 24. 15:52
4/19 anonim válasza:
NO PARA! Minden embernél így van. Nincsen tökéletes szimmetria, kivéve, ha egy kocka vagy gömb vagy:-)
5/19 anonim válasza:
Magömlés? egy kis játék a bohóccal és már rendben is vagyunk.
6/19 A kérdező kommentje:
és mire izgulok fel mert ahoz az is kell
2009. júl. 24. 16:00
8/19 A kérdező kommentje:
ja anyukám biztos nézne egy nagyot ha meglátná hogy én a blikkben nézem az elején a nőket :D
2009. júl. 24. 16:17
9/19 anonim válasza:
dehogy baj
a bal általában lejjebb van
kiskoromban sokat paráztam ezen én is :))
de ez így normális
10/19 anonim válasza:
ti el is olvastaátok mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!