Merevedési probléma. Alkohol, cigaretta, stressz miatt?
A barátnőmmel tegnap este megtörtént volna az első szex. Eddig akárhányszor ha csak smároltunk, vagy tapi volt, már attól kő kemény voltam, és az előváladékom is elég intenzív volt. De tegnap este munka után, iszogattunk egy kicsit, és mikor oda került a sor, felállt valamennyire, de nem voltam olyan kemény, hogy tudjunk szexelni. Kérdésem az lenne, hogy mitől lehetett? Az alkoholtól? Nem hulla részegre ittam le magam, csak jó kedvig. Közrejátszhatott benne, hogy nagyon erős dohányos vagyok? (Napi 20-30 szál cigaretta). Esetleg az, hogy az elmúlt 2 hónapban nem tudtam kipihenni magam rendesen, és emellett energia ital függő lettem? ( Napi másfél liter Bomba ). Vagy csak simán rágörcsöltem volna, és ezért nem sikerült? Próbált nyugtatni, hogy ne görcsöljek rá, nyugodjak meg, de nem nagyon sikerült. Esetleg az, hogy amíg nem volt barátnőm, napi rendszerességgel maszturbáltam?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
a dohanyzas miatt, a helyedben nem szamitanek hosszu eletre
a keves alkohol nem kellene hogy befolyasolo legyen a sok az mar kepes impotense tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!