Urológushoz vagy bőr és nemi beteg gondozonal lenne erdemes kezdeni?
Akkor tisztázzuk, hogy ki nyert és ki nem.
Dobergéés...................................................................................................................................................................................................................
Elsőnek ilyen esetben mindig a nemibeteg gondozónál kell kezdeni. Mert az urológiától szépen átküldtek oda. Mákomra annyit ültem az urológiánál, hogy lekéstem a rendelést is.
urológushoz beutalóval sürgősségi esetben, avagy időponttal lehet menni. Van sorszám is, de mindenkit megkell várni és még akkor se biztos, hogy sorra kerülsz. Nekem beutalóval is sorszámot kellett huznom.
Ha az eredmény negatív lesz, akkor kell mennem az urológushoz.
Hát ez furi,nekem sosem kellett beutaló urológiàra.
Egyik ismerősöm mesélte hogy az unokaöccse úgy született hogy a húgycsőnyílása el van csúszva,meg más baj is volt,sokszor volt piros a nyílás,ez egy komoly műtétet jelentett hogy helyre hozzák és a kisgyereket gyerek urológiára kellett vinni.Ez valami fejlődési rendelleneség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!