Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ezzel most mit tudok kezdeni?...

Ezzel most mit tudok kezdeni? (gynecomastia)

Figyelt kérdés

15/f vagyok és 3 éve van gynecomastia nevű "betegségem"

sok helyen írják hogy nagy valószínűséggel a hormonok miatt változott el..de engem már nagyon zavar,mert igazából jó testem van csak hát ez elrontja az egészet..mit tudok most ezzel kezdeni?műtétet elvileg nem végeznek el 18 év alatt..

[link]

2010. máj. 15. 04:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Elvileg semmit.Annyit,hogy jársz rendszeresen controllra vele.

De szerintem,ha most 15 vagy akkor reménykedhetsz abban,hogy változik még a hormonháztartásod,és javulni fog a problémád.

2010. máj. 15. 06:02
 2/16 anonim ***** válasza:

Első leírta.

Elég gyakori elváltozás serdülőkorú fiúkon, az esetek legnagyobb részében 17-19 éves korig magától rendeződik.

Ne foglalkozz vele, sportolj sokat, erősítsd az izmaidat (mellizomra is erősíthetsz, pl. úszás, kézilabda, röplabda, tenisz, asztalitenisz, stb. nagyon jól átmozgatja a mellizmokat, így természetes módon javulnak a vonalaid, arányaid, nem lesz szembetűnő a kis cicid), élj egészségesen, barátkozz. Meglátod, túl leszel rajta.

2010. máj. 15. 06:31
 3/16 A kérdező kommentje:

méghogy fürödni mennyek:D

jó vicc:D így biztos hogy nem fogok mutatkozni amúgy meg gyúrok meg egészséges vagyok meg miden és csak a bimbóm nagyobb egy kicsit DE AKKOR IS NAGYON ZAVAR!!

most akkor 3 évig várnom kell hogy hát ha történik valéami mikor 3 évig semmi?

2010. máj. 15. 08:48
 4/16 A kérdező kommentje:
ja és már mentálisan leépített már...és még apámnak sem bszéltem róla...
2010. máj. 15. 08:56
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha keresel egy sportot, akkor kevésbé fogsz ezzel a dologgal foglalkozni.

Nem kell vízbe menned; válassz olyan sportot, amit tudsz élvezni!

2010. máj. 15. 12:42
 6/16 A kérdező kommentje:
azért egyszer az életemben szeretnék még strandra menni..
2010. máj. 15. 15:19
 7/16 anonim ***** válasza:

Komolyan örülj neki,hogy ez a legnagyobb gondod,mert annyi rosszabb betegséget is kaphattál volna a az élettől!!

Nehogy hagyd már,hogy leépítsen mentálisan!!Apuval,anyuval meg beszélj róla,mert ŐK tudnak neked segíteni!!!

2010. máj. 15. 20:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Hali!

Bocs, hogy megkérdezem, de fontos lenne, hogy eláruld, hogy a múltban ill. jelenleg milyen testalkat voltál/vagy!

_ Most jelenleg hány kiló és hány centi magas vagy?

_ Miért zavar ez a mellmegnagyobbodás ENNYIRE?

_ Jelenleg vannak csomóid a mellbimbóid alatt?

Üdv: EE

2010. máj. 15. 23:13
 9/16 A kérdező kommentje:

tegnap 23:13

mindig is vékonyka voltam de az utóbbi 3 évben megizmosodtam azért egy picit, most már sportos,szálkás testalkatom van

azért zavar nagyon mert mindig hívnak nyáron strandra minden ilyesmi helyre... pl most is volt 2 napos osztálykirándulás szinte mindenki fürdött a strandon csak én nem,és akkor kérdezgetik h miért nem stb.... pedig nagyon szívesen mennék,meg úgy alapvetően zavar h ott van

és igen 3 éve van ott szövet..

2010. máj. 16. 10:02
 10/16 A kérdező kommentje:

tegnap 20:40

majd csak akkor beszélj ha te is így élsz ;)

amúgymeg gondolkodom h beszélek faterral..

2010. máj. 16. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!