Ezzel most mit tudok kezdeni? (gynecomastia)
15/f vagyok és 3 éve van gynecomastia nevű "betegségem"
sok helyen írják hogy nagy valószínűséggel a hormonok miatt változott el..de engem már nagyon zavar,mert igazából jó testem van csak hát ez elrontja az egészet..mit tudok most ezzel kezdeni?műtétet elvileg nem végeznek el 18 év alatt..
Elvileg semmit.Annyit,hogy jársz rendszeresen controllra vele.
De szerintem,ha most 15 vagy akkor reménykedhetsz abban,hogy változik még a hormonháztartásod,és javulni fog a problémád.
Első leírta.
Elég gyakori elváltozás serdülőkorú fiúkon, az esetek legnagyobb részében 17-19 éves korig magától rendeződik.
Ne foglalkozz vele, sportolj sokat, erősítsd az izmaidat (mellizomra is erősíthetsz, pl. úszás, kézilabda, röplabda, tenisz, asztalitenisz, stb. nagyon jól átmozgatja a mellizmokat, így természetes módon javulnak a vonalaid, arányaid, nem lesz szembetűnő a kis cicid), élj egészségesen, barátkozz. Meglátod, túl leszel rajta.
méghogy fürödni mennyek:D
jó vicc:D így biztos hogy nem fogok mutatkozni amúgy meg gyúrok meg egészséges vagyok meg miden és csak a bimbóm nagyobb egy kicsit DE AKKOR IS NAGYON ZAVAR!!
most akkor 3 évig várnom kell hogy hát ha történik valéami mikor 3 évig semmi?
Ha keresel egy sportot, akkor kevésbé fogsz ezzel a dologgal foglalkozni.
Nem kell vízbe menned; válassz olyan sportot, amit tudsz élvezni!
Komolyan örülj neki,hogy ez a legnagyobb gondod,mert annyi rosszabb betegséget is kaphattál volna a az élettől!!
Nehogy hagyd már,hogy leépítsen mentálisan!!Apuval,anyuval meg beszélj róla,mert ŐK tudnak neked segíteni!!!
Hali!
Bocs, hogy megkérdezem, de fontos lenne, hogy eláruld, hogy a múltban ill. jelenleg milyen testalkat voltál/vagy!
_ Most jelenleg hány kiló és hány centi magas vagy?
_ Miért zavar ez a mellmegnagyobbodás ENNYIRE?
_ Jelenleg vannak csomóid a mellbimbóid alatt?
Üdv: EE
tegnap 23:13
mindig is vékonyka voltam de az utóbbi 3 évben megizmosodtam azért egy picit, most már sportos,szálkás testalkatom van
azért zavar nagyon mert mindig hívnak nyáron strandra minden ilyesmi helyre... pl most is volt 2 napos osztálykirándulás szinte mindenki fürdött a strandon csak én nem,és akkor kérdezgetik h miért nem stb.... pedig nagyon szívesen mennék,meg úgy alapvetően zavar h ott van
és igen 3 éve van ott szövet..
tegnap 20:40
majd csak akkor beszélj ha te is így élsz ;)
amúgymeg gondolkodom h beszélek faterral..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!