Egyszerűen nem kapok rá választ, vagy nem tudom kiírni. Itt talán valaki, aki ért is hozzá?
Segítséget szeretnék kérni. Két hónappal ezelőtt egy partnerem szex közben megharapta a péniszemet.. Azóta fájdalmaim vannak. Egy héttel az aktus után elmentem az urológiára. Azt mondták, hogy jegeljek, és írtak fel xiloxot. Bár a legtöbb fogmélyedés helyén megszűnt a fájdalom, de a dorong alatti részen makacsul kitart. Látszik a harapás nyoma, és van ott egy elszíneződés. Ez középen található a dorong és a szár találkozási pontjánál, ahová már nem húzható hátra a bőr.
A fájdalom pedig a prosztata felé szokott továbbterjedni.
Naponta 2-3 alkalommal jegelek, de nem használ. Egy hónappal később megint elmentem az urológiára, de sajnos egy túlhajszol, túlórázó orvos fogadott, aki két perc alatt kidobott azzal a szöveggel, hogy jegeljek tovább. Még fájdalomcsillapítót sem írt fel, de csak nem is ajánlott. Pedig addigra jól látható volt a fognyom okozta véraláfutás
Ma kértem egy harmadik időpontot, de csak jövő hét szerdára kaptam.
A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben milyen gyógyszert vagy kenőcsöt szoktak ajánlani? Mert ha egy kutya harapná meg a kezemet, tudnám, hogy mit kell rá kenni, de ha a péniszemen történik a harapás, neme merek kísérletezni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Én is azt javasoltam volna,hogy keress egy másik dokit,mondjuk a magán sem árt.Addig meg jegeld amíg nem mész el hozzá.Nem hiszem,hogy a dokinál valaki itt jobban tudná,hogy hogy kellene kezelned.
Kitartást és jobbulást!
Ne vegyétek már komolyra a kérdést! Kamu az egész. 4 napja még semmi harapásról nem volt szó.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
Valaki csak szórakozik.
Egyébként mi a dorong, és mi a szár?
igorugorki: Én is arra gondolok. Nem tudok mit tenni. Sajnos. Remélem az SZTK legalább fogad.
7: Félek, hogy igazad van. Nem tudom.
8: Tegnap bekentem magam vele, de ma 10 óra után ugyanúgy fájt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!