Hogyan lehet windos 32 bites szoftvert 64bitesre telepiteni? Szájba rágosan ha kérhetném el olvastam minden hasonló "gyik" választ de semmi előre haladás cdre irtam pl. Win 7 x64-t de egyszerüen mikor ujrainditom a gépet nem jön be a telepitő
Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 04:37
1/5 donfetibo válasza:
A biosban be állítottad, hogy honnan bootoljon, a telepítő CD-t jól át másoltad?☺☻
2/5 A kérdező kommentje:
Nem értek egyáltalan hozza :(
2015. jún. 14. 05:23
3/5 A kérdező kommentje:
Boot menü behozása utan meg kell keresni azt hogy elsőnek a cd & dv-t olvasa be es mukodik :)) csak sehol se kaptam infot
2015. jún. 14. 06:05
4/5 anonim válasza:
Hogy írtad ki CD-re? A Win 7 Pro pl. több mint 2 GB. Gondolom, akkor a Starter se fér rá egy CD-re. Az is kérdés, hogy miből írtad ki? Ha nem képfájlból (ISO, MDF, IMG, stb.), akkor már dobhatod is el. Az is kérdés, hogy írtad ki a képfájlt? Másoltad, vagy CD-kép felírás funkcióval? Ha másoltad, akkor már dobhatod is a kukába.
És igen. A BIOS-ban be kell állítani, hogy az optikai meghajtóról bootoljon. Ezt viszont már önállóan kell megoldanod, szájbarágósan csak akkor tudnánk, ha ismernénk a BIOS-odat.
5/5 anonim válasza:
Van elég erős a géped ahhoz hogy elbírja a 64 bites oprendszert? (CPU, RAM, stb). DVD-R-re kell írni az oprendszert(csak egyszer írható lemezre). Meg ha nem értesz a bios-hoz akkor jó esetben válaszd ki a boot menu-ből a DVD-Rom-ot(a nagy betűk között ott lesz az a szó hogy DVD) majd azt írja ki hogy nyomj le egy billenytyűt ahhoz hogy a DVD-ről boot-oljon be(magyarul/angolul) akor bejön a telepítő és onnantól sok szerencsét. Rosszabb esetben pedig meg kell tenulnod a BIOS-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!