Mi okozza a merev makkon megjelnő libabőr szerű pöttyöket?
Figyelt kérdés
Nyugalmi állapotban semmit nem lehet észrevenni. Csak ha merev a péniszem vagy ha nyugalmi állapotban megfeszítem a bőrt. 4-5 darab pöttyről beszélünk, alig lehet észrevenni őket. Kb 3 hónapja van, talán mintha egyre jobban tűnne el. Semmi tünete nincs, nem fáj, nem viszket. Nemi betegségre nem tippelek mert nem voltam még nővel illetve rendszeresen tisztálkodom! Faggyúmirígy túlműködés lenne vagy csak sima bőrhiba?
Segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
2017. ápr. 17. 22:02
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! És miért csak most jöttek elő? :/
2017. ápr. 17. 22:51
3/3 anonim válasza:
Nekem is fordyce rémlik, ha jól emlékszem, azt olvastam erről, hogy semmi bajra nem utal. Valakinek van, valakinek nincs. Bár én a herezacskó kapcsán olvastam erről. Szóval bizonytalan vagyok a válaszban, ezért nem is ragoznám tovább, de jelezni szerettem volna, hogy talán nem jelent bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!