Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Volt már valakinek balantisze?

Volt már valakinek balantisze?

Figyelt kérdés
Hosszu hetvege elott jott ez a nyavaja, szerintem sikerult magamon diagnosztizalnom pontosan, jol jonne par tapasztalt hozza szolas..
2017. ápr. 17. 11:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Bár én nő vagyok, hátha tudok neked kicsit segíteni. Gondolom a tüneteit a betegségnek nem kell elmondanom hiszen azt írtad magad diagnodztizáltad. Mindenképp azt tanácsolnám, hogy amilyen,hamar tudsz menj el orvoshoz, mert komolyabb komplikációk lehetnek belőle. Kialakulhat a makk és a fityma együttes gyulladása is, ennek a neve balanoposztitisz. Ha a viszketés, a bőrpír, a fájdalom és a duzzanat még nem lenne elég, kezelés nélkül a problémád a húgycső szűkületével járhat, és a későbbiekben akár fitymaszűkület, úgynevezett parafimózis (spanyolgallér), vagy rákos megbetegedés alakulhat ki, ha nem fordulsz hamar orvoshoz. Átmenetileg lehet kezelni a gondot gyulladáscsökkentő-, vagy baktériumölő krémmel, de csak orvosi úton lehet ismét átjárhatóvá tenni a húgycsövet. Remélem minnél hamarabb elmégy egy orvoshoz. Gyors gyógyulást! :)

(21/N)

2017. máj. 12. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!