Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fiuknak hány éves korukban...

A fiuknak hány éves korukban kezdődik a merevedés? Van olyan, hogy egy 13 éves srácnak fel áll?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 19:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

ok köcci a gyors válaszokat amúgy aki kérdezte,hogy miért kérdem ,azért kérdem,mert egyszer az eggyik oszt.társam mellett voltam tesi órán és talaj tornáztunk és mellettem volt"állitólag"

fel állt neki egy percre utána mondták a barátnőim,de én nem figyeltem és azt hittem,hogy egy 13 éves fiunak nem lehet XD nem hiszem el,hogy mellettem volt és nem vettem észre bár.. engem ez nem is érdekel annyira XD

2010. máj. 14. 20:15
 12/20 anonim ***** válasza:
42%

Amiről te beszélsz kedves Kérdező, az a spontán (akaratlan) erekció, amely a serdülés természetes folyamata. Ezen minden egészséges fiú átesik ebben a korban, vagy 11-16 év között bármikor. Ez jelzésértékkel bír, a srác lassan közösülésképessé válik, azonban ezek vegetatív reflexek, amelyek nem szabályozhatók, és a jelzés nem neked szólt.

@ Korábbiak: A vizelés nem okoz fiúknál erekciót semmilyen életkorban. Azonban a közelben lévő szexuális inger hatására a kisbaba is felizgul, erekciója lesz, azonban mivel ő értelemszerűen képtelen még spremiumokat -- a lányok esetében G-pont-váladékot -- termelni, így vizelési ingerré alakulva bepisiléssel reflektál a közeli erogén ingerhatásokra.

Üdv: EE

2010. máj. 14. 22:22
 13/20 A kérdező kommentje:
tudom,hogy nem nekem szólt én csak kiakartam deríteni,hogy tényleg igazat mondtak-e de akk úgy tünik,hogy jah XD
2010. máj. 14. 22:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát a vízelési inger erekciót nem okoz,de ezt senki se mnondta,de ha nagyon kell főleg reggel simán feláll.
2010. máj. 15. 16:42
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

:-) Azt sem azért, mert csövelni kell, hanem mert akkor éled az ember szervezete, és a vegetatív idegrendszer egy diagnosztikát lefuttat a rendszereken, hogy minden okés. Azért áll fel reggelente akaratlanul is... és ha a bnőd melletted van... ez soha nem rossz apropó egy reggeli "játszadozásra"... :-)

EE

2010. máj. 15. 17:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Merevedésed születésedtől lehet/és van is

Pl:. Mikor pisilnek a kisbabák nekik is feláll a kukijuk :)

2010. máj. 24. 15:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy egy 13 éves fiúnak feláll, még sokkal hamarabb is!
2010. jún. 8. 22:10
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Na azért megint más hogy egy kisbabának a pisilési ingertől feláll és megint más egy kamasznál.
2010. jún. 11. 17:16
 19/20 A kérdező kommentje:
xD jól van,de ezt már vagy 3szor is olvastaam xD
2010. okt. 5. 23:10
 20/20 anonim válasza:
Nekem 6 évesen kezdődött... Szerintem te másra gondolsz :)
2018. okt. 15. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!