Urologiai vizsgalat milyen?
Sziasztok
33 eves vagyok, kb 1 eve bedagadt egykik herem, amire kaptam gyogyszert, el is mult, minden oke lett. Akkor csak herem vizsgaltak. Elhataroztam, hogy elmegyek majd rendszeresebben vizsgalatra (meg sose voltam). Mire szamitsak? Hogy es mit fognak csinalni?
Koszi valaszokat!
A fentieken kivül küldhetnek laborba vérvételre .
Lehet hasi ultrhang vizsgálat is .A heréket is megnézhetik így .
Beutaló nem kell.
Orvos beszélgetéssel kezd,majd ha elmondtad mi a gondod megkér menj át a vizsgálóágyhoz(sok helyen ez egy elfüggönyzött helység),ott nadràgot,boxert térdig lehúzod ágyra felfekszel heréket kézzel áttapintaja,fitymát hátrahúzza,pénisz egészèt is kézzel áttapinthatja és ha a heréddel van baj akkor azt ultrahanggal megnézheti,kiküldhet a mozsdóba üvegcsével hogy vizeletmintàt adjál.Plusz ha herét,fitymàt megnézte leszállsz az ágyról,ággyal szembe állsz,pici terpesz, vazelint ken ah ujjára és a prosztatàt megnézi(1 ujjal végbeledbe nyúl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!