Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mivel oldhatnám meg a kevés...

Mivel oldhatnám meg a kevés szex problémám?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy régóta élek párkapcsolatban (7,5 éve) és egyre ritkulnak az alkalmak. Szeretem aa párom úgy érzem összeillünk. Régen rendszeres volt a szexuális életünk aztán én már egyre kevesebbszer kívánom. De más nőkre se gerjedek, egyszerűen fáradtnak érzem magam és nincs kedvem hozzá.

Idén még az is hozzájött, hogy abba kellett hagynia a gyógyszert így gumira szorulunk ami szintén nem kényelmes.

Idén összesen 3x voltunk együtt és volt már 2x éjszakai magömlésem. Ha kívánom könnyen feláll de sajnos hamar elmegyek, gondolom a kevés alkalom miatt.

Régen minden jól ment szerettem a szexet, hogy lehet ezt visszahozni?

2017. ápr. 12. 09:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bele untál az egészbe.

Csináljátok azt hogy lépésről lépésre haladtok vele.

Első nap csókolózás. Második nap kicsit több. Harmadik nap még több. És így tovább. Ne mindig ugyanott csináljátok.

2017. ápr. 12. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Valami új dologgal kéne kiserletezni, ami visszahozza a régi tüzet.
2017. ápr. 12. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Jó pénzért elintézem én Neked az asszonypajtast... :)

Viccet félreteve, igy hamar kapufa.lesz ez a kapcsolat, marcsak abból kiindulva,hogy az asszonynak is vannak igényei. Elöbb utóbb elkezd kifele kacsintgatni, ha eddig nem tette meg, akkor tényleg szeret...

Dobjátok fel a kapcsolatotokat... extrém helyen a szex feltudja dobni... stb. Lenyeg, hogy.szedd össze.magad....

2017. ápr. 12. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Vizsgáltasd ki magad, vagy legalább menj el egy tanácsadásra. Valami hiányzik a szervezetedből, esetleg sok van belőle.
2017. ápr. 12. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer minden újnak elmegy a varázsa .Nem szex a legfontosabb az életben .Ha már csak a szex tart életben 1 házasságot,a régen rossz már .A kényszer szex meg olyan is .
2017. ápr. 12. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Bejött az ötlet, hogy próbáljunk napról napra haladni.

Hát nem sikerült betartani. Iszonyatosan beindultam csókolózás közben.

Szóval az idei eddigi szerény 3 alkalom 4re emelkedett :)

2017. ápr. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!