Fityaműtétre írtak ki. Rettegek elmenni? M Rettegek meghagyni. Tényleg az okozza, hogy szex után fája péniszem? Nem tudom, hogy mit tegyek.
Édes kicsi fiam, nem a szex után fog fájni.
Mivel a makkod eddig óvva volt minden külső ingertől, így zavaró/kellemetlen/fájdalmas lesz az új érzés, hogy azt a védelmet nem kapja meg többé. Irritálni fogja a boxer, a bőröd, a fürdés utáni törülközés, a hozzácsapódás a lábhoz, és lévén szoros helyen tartod, így folyamatos ingert kap a boxer illetve a test irányából is, ami ahogy fentebb kifejtettem... kissé kellemetlen lesz. VISZONT! Ez idővel enyhülni fog, illetve kapni fogsz rá különböző krémet/krémeket, illetőleg azt is javasolni fogják, hogy kamillateába lógasd bele a végét (gyulladáscsökkentő)
Ne izgulj, csak az elején lesz kellemetlen, utána már hozzászoksz és észre sem fogod venni, amint a bőröd (makk/perem) hozzászokik ehhez, és megedződik.
Dolgozni? A fogadat szívva...
Sexelni? A gyógyulási periódus alatt leginkább sehogy.
Ha van rá lehetőséged akkor vegyél ki 1-2 hét betegszabit, de mindenki másképp reagál erre a dologra.
Maga a műtét fájdalommentes lesz, mivel érzéstelenítővel/ és vagy altatásban történik a beavatkozás.
Azonban én nem vagyok orvos, mindezt mint laikus írom, az orvosod bizonyára konkrét utasításokkal fog ellátni ezeket illetően, az ő tanácsait kell elsősorban figyelembe venned.
Milyen műtéted lenne pontosan?
Milyen mértékű a fitymaszűkületed?
Körülmetélni csak súlyos esetben kell,ezt kerüld is.Műtéttől visszaléphetsz ha még nem vagy biztos milyen műtéti eljárást szeretnél,akár másik orvossal is megnézettetheted magad.
De kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!