Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityaműtétre írtak ki. Rettege...

Fityaműtétre írtak ki. Rettegek elmenni? M Rettegek meghagyni. Tényleg az okozza, hogy szex után fája péniszem? Nem tudom, hogy mit tegyek.

Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Édes kicsi fiam, nem a szex után fog fájni.

Mivel a makkod eddig óvva volt minden külső ingertől, így zavaró/kellemetlen/fájdalmas lesz az új érzés, hogy azt a védelmet nem kapja meg többé. Irritálni fogja a boxer, a bőröd, a fürdés utáni törülközés, a hozzácsapódás a lábhoz, és lévén szoros helyen tartod, így folyamatos ingert kap a boxer illetve a test irányából is, ami ahogy fentebb kifejtettem... kissé kellemetlen lesz. VISZONT! Ez idővel enyhülni fog, illetve kapni fogsz rá különböző krémet/krémeket, illetőleg azt is javasolni fogják, hogy kamillateába lógasd bele a végét (gyulladáscsökkentő)

Ne izgulj, csak az elején lesz kellemetlen, utána már hozzászoksz és észre sem fogod venni, amint a bőröd (makk/perem) hozzászokik ehhez, és megedződik.

2017. ápr. 4. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Kib*szottul fájdalmasan hangzik. Na és mellette hogy fogok dolgozni? Vagy szexelni?
2017. ápr. 4. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Dolgozni? A fogadat szívva...

Sexelni? A gyógyulási periódus alatt leginkább sehogy.

Ha van rá lehetőséged akkor vegyél ki 1-2 hét betegszabit, de mindenki másképp reagál erre a dologra.

Maga a műtét fájdalommentes lesz, mivel érzéstelenítővel/ és vagy altatásban történik a beavatkozás.

Azonban én nem vagyok orvos, mindezt mint laikus írom, az orvosod bizonyára konkrét utasításokkal fog ellátni ezeket illetően, az ő tanácsait kell elsősorban figyelembe venned.

2017. ápr. 4. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen műtéted lenne pontosan?

Milyen mértékű a fitymaszűkületed?

Körülmetélni csak súlyos esetben kell,ezt kerüld is.Műtéttől visszaléphetsz ha még nem vagy biztos milyen műtéti eljárást szeretnél,akár másik orvossal is megnézettetheted magad.

De kezelni kell.

2017. ápr. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!