Miért vannak ezek a tünetek maszturbálás után? 14/F
A szédülés teljesen természetes. A nehézlégzést és a hányingert már nem nevezném normálisnak. Nekem a legkomolyabb az erős fejfájás volt, mint mellékhatás, de végül kiderült, hogy ez a túlzott alváshiányra volt visszavezethető.
Nekem volt olyan időszak az életemben, amikor tüsszentettem nagyokat, ha csak rágondoltam a szexre. De szerencsére elmúlt. Ez azt igazolja, hogy a légzésközpont és az élményközpont közel lehet egymáshoz az agyunkban.
A férfiaknál a csúcson dopamin szabadul fel az agyban. Ugyanezt az anyagot oxigénhiányos és halálközeli állapotban is kimutatták. Esetedben ilyesmire tudok gondolni.
Egyelőre még megoszlik a kutatók véleménye, hogy a dopamintermelés milyen összefüggésbe hozható az oxigén hiánnyal. Van olyan vélemény, amely szerint a dopamin az agyat védi az agykárosodástól, másik álláspont szerint viszont éppen ennek az ellenkezője igaz, tehát a túlzott dopamin adag okoz oxigénhiányos állapotot.
Panaszod az utóbbi álláspontot erősíti, szerintem. De okozhatja az idegrendszer fejletlensége is, a 14 éves életkorodra tekintettel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!