Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 47 éves férjem elfárad szex...

47 éves férjem elfárad szex közben, után. Ezért akarhat csak 3 hetente szexelni?

Figyelt kérdés
Férfiak véleménye érdekelne. Dohányzik, 15 éves házasok vagyunk. Ha őt kérdezem mellé beszél. Megcsalásra gondoltam korábban a ritka szex miatt, vagy hogy megunt.
2017. ápr. 10. 20:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Most szívesen cserélnék a férjeddel. Nálunk ugyanis éppen fordított a helyzet.

Néhány évvel ezelőtt (3-4 éve) még hetente 3 volt, de megesett, hogy minden nap.

Később észrevettem, hogy ha este szexelünk, akkor a párom felpörög és éjszaka nem tudja kialudni magát, tehát az esti szex olyan értelemben megviselte, hogy másnap kialvatlan volt, ezért erről idővel leszoktunk, és szépen lassan áttértünk a reggeli szexre. Ez kezdetben működött, de néhány év alatt felvettem egy ún. bagoly életmódot, azaz este éjfélig nem kerültem ágyba, hiszen nem éreztem fáradtnak magam.

A esti szex hiányával az lett a bajom, hogy éjszaka nyugtalanabbul aludtam. Az éjszaka közepén felébredtem, és csak forgolódtam. Később amikor éjjel felébredtem megittam egy pohár bort, vagy pálinkát és akkor mélyen aludtam, mint egy baba reggelig. Ám az alkoholhoz könnyen hozzá lehet szokni, és kb. 4 óra alatt elmúlik a hatása, ráadásul még pisilni is kell tőle éjszaka, és a rokonok is észlelték az alkoholizmus tüneteit, így aztán szépen lassan leszoktam az alkohol fogyasztásáról, de ha éjjel felkelek valamiért, akkor néha ki rázom a farkam, és az olyan mintha bekapnék egy altató tablettát.

A párom velem ellentétben, este a gyerekekkel együtt már 9-10 óra körül lefekszik, kivéve amikor én korán fekszem, mert akkor inkább könyvet olvas, ezzel megerősít abban, hogy esete nem kívánja a szexet.

A párom azonban morcos, ha túl korán felébresztem. Így lassan eljutottunk oda, hogy a szexre csupán fél óra jutott. A szex azonban nem az a tevékenység, amit fél órás időkeretbe be lehetne zsúfolni. Így aztán szépen lassan eljutottunk oda, hogy reggel sincs szex, pedig jólesne vele együtt.

Persze könnyen felismertem, hogy az önkielégítés hatékonyabb és biztosabb módja a kielégülésnek, mint a páros szex. Ennek az is lehet a magyarázata, hogy mindketten pocakot eresztettünk, ami gátol bennünket.

2017. ápr. 11. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:

2017.04.11. 13:53 válaszoló vagyok. 20 éve házasságban élünk.

Az, hogy a párom nem kívánja a szexet, kiderül a viselkedéséből.

- Régen ha lefeküdtünk, addig simogatott, izgatott, amíg "fényesre" nem keféltem. Mostanában maximum átölel, de semmi érzéki simogatás.

- Régen ha átöleltem és megpuszilgattam a nyakát, és megsimogatom a popsiját, akkor legtöbb esetben szex lett a vége. Mostanában úgy viselkedik, mintha csak házastársi kötelessége lenne kivárni amíg megpuszilgatom, azután megy a dolgára. Volt már úgy is, hogy azt mondta ne tapizzál.

2017. ápr. 11. 15:48
 13/17 anonim ***** válasza:

2017.04.11. 13:53 válaszoló folytatás:

Lehet, hogy a férjed elfárad szex közben, ez természetes, én is elfáradok, de még mindig sokkal jobb szex közben elfáradni, mint munka közben. Ha rajtam múlna, heti három alkalom lenne a normális.

Állítólag ebben a korban már csökken a szex iránti vágy. Ideális az lenne, ha a pár mindkét tagjánál egyformán csökkenne a libidó, de ez nyilván éppolyan ritka, mint az hogy két ember egyformán szeresse a másikat.

2017. ápr. 11. 16:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Mit szokott mondani, ha őt kérdezed?
2017. ápr. 11. 19:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kiegészités: kb. 2 éve kezdődött a probléma. Néha látom rajta, hogy akarná, de inkább elfordul. Többször próbáltam vele beszélni, hogy lehet valami eü. gond lehet. Sajnos mereven elzárkózik egy sima vérvételtől is, hogy nincs neki semmi baja csak fáradt. Már azt is felvetettem, hogy privát rendelőbe menjen, kifizetem. Elsősorban féltésből! De haragosan reagál. Volt, hogy azt mondta, ha nem tetszik keressek mást... Egyébként nem várnám a "csodát", aktiv lennék az ágyban, de azt mondta ne kezdeményezzek, mert úgy rosszabb, ha látja rajtam, hogy akarom! Na, erre varrjon gombot valaki! Volt korábban egy nője, aki mivel szakitott vele, ezért nekem irogat sms-eket, hogy még viszonyuk van. Férjem tagad, ideges az sms-ek miatt. Mondjuk én is! Bosszú sms-eknek tünnek. Megbocsátottam, de bizonytalan vagyok... Mert a szex 3 percig tart csak és iszonyúan elfárad. Emiatt nem hiszem el az sms-ek tartalmát. De ki tudja... Vele nem lehet erről beszélni, ingerült lesz. Tény: sokat dolgozik, dohányzik, hiába mondom, hogy a pénz nem fontos, ne hajtsa magát. Megértő vagyok a végtelenségig, de hülye nem szeretnék lenni.
2017. ápr. 12. 03:51
 16/17 anonim ***** válasza:

A férjed sajátos módon óvja a környezetét. A tüdejével szűri meg a cigaretta által kibocsájtott füstöt és kiszűri a kátrányt meg a kormot és még sok más szennyezőanyagot, ami egyébként a környezetet terhelné.

Mindeközben persze a saját tüdejét telíti.

Hasonlóan működik mint a korszerű dízel autók részecske szűrője.

lásd: https://www.youtube.com/watch?v=gvb4i5W2lFg

Ha a férjed nagyobb terhelésnek tudná magát kitenni, akkor még a szennyeződés egy részét ki tudná takarítani a tüdeje. Felköhögné, és kiköpködné, mint a világbajnoki válogatott focisták a meccs közben.

Persze a kátrány makacs, attól sosem fog megszabadulni, az ott marad a tüdejében élete végéig. Van akinél ez rákot okoz, van akinél más betegséget, és vannak szerencsések is, akik tünetmentesek maradnak.

A szennyezés persze leköti a tüdő felületének egy részét, és ez magyarázat lehet a fáradékonyságára. Persze a vesék elégtelen működése is okoz fáradékonyságot és még sok más is.

Kérdésedre visszakanyarodva, én nem gondolnék megcsalásra, az a kisebbik baj lenne.

Inkább arra gondolnék, hogy a férjed kezdheti vágni a centit. Azt persze még senki sem tudja, hogy milyen hosszút, de 100 orvosból 99 szerint ne túl hosszút.

Apósom, aki nem tudta letenni a cigarettát, 2 évet élt még a nyugdíjazása után.

Anyósommal a kapcsolatuk már régóta elhidegült, de az utolsó éveiben alkoholproblémával, és magas vércukor szinttel is küzdött. Végül egy agyvérzés vitte el szegényt.

Sajnos a hülyeséget és a szenvedély betegségeket nagyon nehéz kezelni. Apósomat a rokonság és az orvosok sem tudták jobb irányba terelni, de azért neked sok sikert kívánok hozzá!

A durvaság az a szó ami arra utal, hogy nem fogadja el a tanácsodat.

Alkoholhoz még nem nyúlt?

2017. ápr. 12. 12:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Alkohollal úgy áll, hogy kb. három havonta iszik, de akkor nagyon sokat, lázas beteg lesz. Az alkohol hatására szinte kivetkőzik magából, agressziv, idióta lesz. Ezután absztinens időszak következik.
2017. ápr. 13. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!