Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Zavar benneteket, ha nők is...

Zavar benneteket, ha nők is vannak a mosdóban, amikor pisilnétek?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 3. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen természetes dolog a pisilés, főleg egy mosdóban.:D Nem hiszem,hogy zavarnia kéne,hogy mások is vannak.

Én mindig be is fújon magam ,igazítok a sminkemen,hajamon.Nem érdekel,hogy mások is vannak ott. Jó,nyilván nem vagyok bunkó meg nem állom el a helyet előlük,de érted, nem izgat,hogy ott vannak.

2017. ápr. 3. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajnos zavar. De mindegy, hogy nő, férfi, gyerek vagy öreg.

Mindnél más a probléma

Fiatal vagy max középkorú nőknél az a baj, hogy 2 dolog ugrik be 1.Biztos a farkam nézik 2.És ez mennyire izgalmas. Automatikus erekció, magas pulzus, ebből pisilés nem lesz már. És persze a gyávább önmagam "jóég, mi van ha kiröhögnek, mert ez nekik "kicsi"?

Ha fiatal vagy max középkorú férfi és az üres mosdóban is "közel" jön akkor 1.Úristen, mi van homokos? 2.Úrisen, mi van, ha nagyobb van neki (mivel pont átlag vagyok ezért 50% esély van rá) és mindjárt beszól "viccesen"?

Ha gyerek akkor "Te jó ég, a végén még pedofíliával vádolnak meg!" főleg ha lány.

Ha öreg akkor meg a bunkó, viccesen sértő beszólásoktól lehet tartani "Közelebb kő ánni nemkő a vécébő balatont csinyáni HAHAHAHA HA!"

Szóval marad a fülkés wc, örök barátom. Támogatnám az olyan fülkés wc-ket, ahol normál fal van, nem pedig ilyen kis műanyag amit pár önjelölt viccmester mindig átfúr, mert "ha ha ha glory hole ha ha ha"

Amúgy ha egyszer lesz komolyabb kapcsolatom, lehet kigyógyítom magam azzal, hogy előtte megteszem.

2X/F

2017. ápr. 3. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
*Mivan HA homokos" (kimaradt egy szó!)
2017. ápr. 3. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Annyira biztos nem,mintha forditva lenne .
2017. ápr. 3. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Hol létezik manapság ilyen mosdó ? 1 bejáratu lehet,aztán ketté válik az illem helyiség .
2017. ápr. 3. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahova én jarok budiba oda csak hímneműek mennek be,ellenkező neműnek.ott nincs helye.(suli,munkahely,szórakozóhely,nyilvános mozsdó.stb)

Mindenhol nemekre van osztva a mozsdó.

Otthon meg ha dolgod végzed kulturàlt helyen ott se nyjtogatnak be.

Milyen helyre gondolsz?

2017. ápr. 5. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Zavar. Akkor is ha egy pasas áll be mellém a piszoárhoz. Konkrétan volt már olyan, hogy láttam, amint közben az én farkamat stíröli. Meg az is zavar mikor ülök a klotyón és valaki pont a mellettem lévő fülkébe vágódik be és hallom a hangokat miközben "ügyködik".
2021. febr. 23. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!