Múlt kedden volt orvosim a suliba és csak általános dolgok voltak? 7. -es vagyok
Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 18:03
1/11 A kérdező kommentje:
Baràtom másik suliba jár ott kukit is néztek,nagyon ki van,nagyon szégyenlős ez tudni kell,meg utálja azt az orvos,egyszer buta volt vele.De most mért rám mérges hogy nekünk nem volt?Megértem,de ne rám haragudjon.
2017. márc. 20. 18:06
2/11 A kérdező kommentje:
Motam máskor ne engedje akkor,egy a orvosunk és akkor elmegyek vele oda.Minket is szívattak hogy tuti megnézik most,én úgy is készültem akkor a orvosomtól hozok erről papírt.Megbeszéltük,ő szúrta el.Mivel nyugtassam le?
2017. márc. 20. 18:09
3/11 anonim válasza:
igen, tagadják meg, hogy megnézzék a péniszét, teljesen jogos.. végül is az orvos csak rosszat akar, nem pedig megvizsgálni, hogy minden teljesen normális-e. gyerekek.. mi lesz később? mi van akkor, ha véletlenül mégiscsak baj van a fütykössel?..
4/11 anonim válasza:
Ugyan azt írja elmentek volna az orvosukhoz,gondolom azt bírják,az iskolakorvos meg buta lehetet egyszer,nem túl tapintatosak.Kislányok bugyijába ne nézeget a suliorvos érdekesen
5/11 anonim válasza:
De tényleg nem rád kellene haragudnia a barátodnak.
Kamaszkorban,de felnőttkorban is kellemetlen,van hogy ciki tud lenni hogy ha közlik tolj le mindent,állj egy péniszben 2 nő előtt.
Felnőtt férfiak se jár szívesen,sőt alíg járnak urológiára,ahol meg legtöbbször férfi lesz az orvos,aki előtt nem olyan ciki elővenni és nem kell meztelennek lenni,meg van külön vizsgáló is.
6/11 A kérdező kommentje:
A gyerekorvosunkhoz mentünk volna el vele,viszonylag új ,nem ellogjuk,elég jó arc,ő férfi és Tomi akkor nem szégyenli annyira,ezt megbeszéltük.De egészségesek vagyunk.Lányoknak mért nem nézik ez érdekel?
2017. márc. 20. 18:30
7/11 A kérdező kommentje:
Enyém nem fütykös már:-)De nem szeretném ha nő nézné,ez a doki jó arc,ha meg kell mutatni akkor neki.Szerintem az osztályból a csajok se szeretnének 2 db 40-50 éves férfi előtt meztelenre vetkőzni.Tomit megértem.
2017. márc. 20. 18:34
8/11 anonim válasza:
Akkor legközelebb ha a barátodnál megint lenne kuki vizit akkor menjetek el a hàziorvosotokhozés majd ő megvizsgálja,onnan hoz papírt róla,de akár mindent elvégeztethet vele.
Lányok esetében gondolom kiakadnának a szülők,indokot ott is ki tudnának találni.Korábban nem nézegettek iskolákban nemiszerveket.
9/11 A kérdező kommentje:
Ment a zöld.
2017. márc. 20. 18:53
10/11 A kérdező kommentje:
Már nem mérges a haverom rám.A privát üzenetre annyit nincs meleg hajlam a barátomba már bocs.Pont hogy férfi előtt,a saját nemed előtt elővenni nem olyan égő mint egy öreg,unszimpatikus nő előtt,aki méreget.És nem kukim van,173 cm vagyok,ernyedten 11 cm,,spermám 1 éve van,szerintem nem kicsi:-)De szerencsémre nem az enyém akarák nézni.
2017. márc. 23. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!