Miért fáj a bal herém?
Figyelt kérdés
Élég ritkán jön elő évente egyszer kétszer. De olyan furcsa elnyomott fájdalom. Mint ha az érintett terület tehát a here elszenvedte volna egy lány rúgását. De annál sokkal gyengébb viszont hasonló. Miért van ez? 14 éves vagyok.2017. márc. 6. 19:26
1/9 anonim válasza:
Valamit nagyon szarul csinálsz hogy ennyire tudod hogy milyen az ha lányok herén rúgnak.
2/9 anonim válasza:
Lehet erősen ürítettél és a fájdalom oda sugároz ki.
5/9 A kérdező kommentje:
Már elmúlt de köszi.
2017. márc. 6. 21:35
6/9 anonim válasza:
Ebben a korban természetes az, hogy néha fáj a here. De ha egy hétnél tovább tart, fordulj orvoshoz. Ezt nekem is urológus mondta.
19/f
7/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2017. márc. 7. 00:18
8/9 anonim válasza:
Lehet a növekedéstől is? Ilyenkor kemény és meg is dagad? Recskáz elhúzásától is lehet. Nekem pl baromira tud fájni amikor órákig elhuzom
9/9 anonim válasza:
A bal herém kisebb, mint a jobb, A jobb oldali tehát: nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!