Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Iskolai pénisz vizsgálat...

Iskolai pénisz vizsgálat lesz, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

-Kötelező-e ezen résztvenni?

-Mindannyiunkat nézik egyszerre, vagy lehet egyedül is menni?

-Nagyon gáz ha feláll?

-Még gázabb ha elélvezek közben?

Válaszokat köszönöm!

2017. márc. 5. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Nagy az unalom igy vasárnap délután.
2017. márc. 5. 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Az iskolai szűrővizsgálatokon a részvétel kötelező. Ha egyszerre többeteket hívnak be, szólj, hogy szeretnéd, ha egyedül vizsgálnának, mert ehhez jogod van! Valószínűleg inkább összemegy majd, minthogy felálljon, de ha mégis megtörténik, az sem gáz. Kamasz vagy, az orvos tisztában van vele, hogy ez előfordulhat. Az egész csak néhány perc, nem fogsz alatta elélvezni.
2017. márc. 5. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
32%
Azért szembe ne spricceld a doktor bácsit.
2017. márc. 5. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk októberben volt. És igen megnézte a doki azt is. Megtapogatta a heréket. A fitymát nekem kellett felhúzni. Kérdezte könnyen fel tudom e húzni. A boxer végig rajtunk maradt. Csak amikor ott vizsgált kellett letolni addig. Nekem nem volt para. Nem éreztem szégyenérzetet, de volt olyan osztálytársam aki majdnem rosszul lett annyira izgult.

A dokinál egyedül voltunk.

2017. márc. 5. 16:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki lesz bent, ha a doktornő akkor szerencsés vagyok mert ő nem dögös, de ha a védőnő lesz bent, akkor ráfáztam mert ő viszont dögös. :D
2017. márc. 5. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

Vizsgálaton megjeleni kötelező,minden vizsgálatot elvégeztetni nem,ha nem engeded senki nem fog lefogni és erőszakkal megvizsgálni.

De eleve bármilyen orvost választhatsz és elvégeztetheted vele a vizsgálatokat,tehát ha te úgy döntenél az iskolai vizsgálatokat ezentúl a pl. te gyerekorvos végezze majd el megtehetnéd.

Sok suliban nincs is nemiszerv vizsgálat, a nemiszerv vizsgálata nem csak a fiúkra van kitalálva és érdekes módon a lányoknál mindenhol eltekintenek tőle,induljunk ki ebből .

Középsuli első osztályában volt a sulinkba egyszer próba rá de iskola szintén,tehát az egész suliba a fiúk megmondták,nem engedjük minden más vizsgálatot természetesen elvégezhetnek,így is lett.

De normális helyeken egyesével vizsgálnak meg,ha nem így akarnak eljárni szóljatok ti egyenkénti vizsgálatot szeretnétek.

Előbb az általános vizsgálatokat végzik el(pl magasság,súly,gerinc,vérnyomás stb)ekkor boxerra kell vetkőzni,majd ha van nemiszerv vizsgálat és elvégezteted akkor ezek útán kerül rá sor.

2017. márc. 5. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk sosem volt.Nem engedtem volna asszem.
2017. márc. 5. 18:08
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

Az oltásokat is tagadjátok meg, az se kell, hátha kipusztultok hamar, kedves előző.

Annyira, de annyira káros szemléletet terjesztesz ezzel, hogy az már fáj.

Más országokban nincs előzetes szűrővizsgálat semmilyen betegségre mondjuk Afrikában, meg is halnak 40 évesen mind.

2017. márc. 5. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nálunk is volt ilyen vizsgálat nemrég a másik vizsgálat végén. Le kellett venni a boxert és a doki csinált mindent. Felhúzta párszor a bőrt meg megnyomkodta a heréket. Nagyjábol ennyi volt. Elötte a hasunkat is megnyomkodta mindenfelé. Állitolag nálunk az egyik fiunak kijött közbe valami de nem tudom pontosan mi volt. Lehet csak elönedv
2017. márc. 6. 16:34
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Orvosi vizsgálaton általában az ember farka annyira picire összemegy amennyire csak bír, nem hogy felálljon. Elmenni sem fogsz. Gondolj arra, hogy találnak valamit és le kell vágni. Tuti nem fog felállni :))
2017. márc. 7. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!