Iskolai pénisz vizsgálat lesz, mitévő legyek?
Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
-Kötelező-e ezen résztvenni?
-Mindannyiunkat nézik egyszerre, vagy lehet egyedül is menni?
-Nagyon gáz ha feláll?
-Még gázabb ha elélvezek közben?
Válaszokat köszönöm!
Nálunk októberben volt. És igen megnézte a doki azt is. Megtapogatta a heréket. A fitymát nekem kellett felhúzni. Kérdezte könnyen fel tudom e húzni. A boxer végig rajtunk maradt. Csak amikor ott vizsgált kellett letolni addig. Nekem nem volt para. Nem éreztem szégyenérzetet, de volt olyan osztálytársam aki majdnem rosszul lett annyira izgult.
A dokinál egyedül voltunk.
Vizsgálaton megjeleni kötelező,minden vizsgálatot elvégeztetni nem,ha nem engeded senki nem fog lefogni és erőszakkal megvizsgálni.
De eleve bármilyen orvost választhatsz és elvégeztetheted vele a vizsgálatokat,tehát ha te úgy döntenél az iskolai vizsgálatokat ezentúl a pl. te gyerekorvos végezze majd el megtehetnéd.
Sok suliban nincs is nemiszerv vizsgálat, a nemiszerv vizsgálata nem csak a fiúkra van kitalálva és érdekes módon a lányoknál mindenhol eltekintenek tőle,induljunk ki ebből .
Középsuli első osztályában volt a sulinkba egyszer próba rá de iskola szintén,tehát az egész suliba a fiúk megmondták,nem engedjük minden más vizsgálatot természetesen elvégezhetnek,így is lett.
De normális helyeken egyesével vizsgálnak meg,ha nem így akarnak eljárni szóljatok ti egyenkénti vizsgálatot szeretnétek.
Előbb az általános vizsgálatokat végzik el(pl magasság,súly,gerinc,vérnyomás stb)ekkor boxerra kell vetkőzni,majd ha van nemiszerv vizsgálat és elvégezteted akkor ezek útán kerül rá sor.
Az oltásokat is tagadjátok meg, az se kell, hátha kipusztultok hamar, kedves előző.
Annyira, de annyira káros szemléletet terjesztesz ezzel, hogy az már fáj.
Más országokban nincs előzetes szűrővizsgálat semmilyen betegségre mondjuk Afrikában, meg is halnak 40 évesen mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!