Estére pelenkát viselek. Most nagy választás elé állok. Mit tegyek? Nappalra is hordjam vagy katétert rakassak fel amit nagyon nem akarok.18f
Többször írtam már erre a fórumra, nekem van gerinc csontosodási "problémám" (csak egy hártya van csont helyett a gerincvelőmön, emiatt emelni is óvatosan szabad, külsőre semmi nem látszik, általában helyesnek mondanak) ami azzal jár, hogy nem tudom kontrollálni rendesen a pisimet, este egyáltalán, reggel pedig voltak nagyon kicsi baleseteim.
Három napja arra ébredtem, hogy fáj a hátam, fáj a vesém, és majdnem beledöglök. Ügyeletet hívtunk, és kiderült hogy vesekövem van. Nem múlt a tünet, így bekerültem a sürgősségire, ahol adtak vénásan görcsoldót, megröntgeneztek, és kb 12 órán belűl szerencsére távozott a kő. Az oka az volt, hogy NEM ittam szinte semmit, pont a balesetek elkerülése végett. Az orvos utasított, hogy igyak, azonban most hogy iszom, nem tudom reggel sem kordában tartani a pisimet. nagyon ciki és nagyon szégyellem. Mit tegyek? A háziorvosom folyamatosan viselhető katétert javasolt, amit én marhára nem akarnék, az nagyon de nagyon nem. Azonban 18 évesen visszakerülni pelenkába folyamatosan, elég ciki. mit mondok a barátaimnak akik nem tudják mi van velem? Ráadásul meleg vagyok, amit szintén nem tud senki, és nem hiszem hogy valaha találnék olan fiút aki ezt elviseli. a pelenka meg ronda. de a katétert nem akarom. nem karom hogy valami benne legyen a farkamban , valami nem odaillő, folyamatosan nyitva lenyen az ureta és hogy egy zacskó legyen rámragasztva. Inkább a halál.
Szia a barátom is hasonló álapotba van.
Ö éjere pelenkáza magát és nappara meg kondom katétert használ.
A katétert a barátom teszi fel, semmi fajdalom nincs és szerintem fertőzés vészély is csak nagyon minimális. A testébe semi csövet nem dug fel. A kondom katét olyan mind ha koton gumit huszná fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!