Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Magyarországon lehetséges...

Magyarországon lehetséges akár fizetős magánklinikán kémiai vagy sima kasztráció?

Figyelt kérdés

NEM KÉREK AZ OKOSKODÓ BESZÓLÁSOKBÓL! A szexuális vágy számomra csak kínt és szenvedést okoz, mert

- nem tudok kötődni egyetlen emberhez sem, sosem voltam még szerelmes és nem is leszek soha.

- nincs bennem vadászösztön, nem élvezem a flörtöt.

- a randevú olyan számomra, mintha a fogamat húznák.

Számomra csak a szex és a szexualitás nyújt örömet és élvezetet. Nem csak a behatolásra célzok, ugyanúgy élvezem az előjátékot meg minden mást is, adni is szeretek a szexben nem csak kapni, de ennyi. Nem akarom megismerni sem a másikat és fordítva sem akarom, hogy megismerjen, nem vágyom emberi kapcsolatokra.

Ez pedig már nem fog változni, és 27 évesen még több van előre, mint hátra, amúgy viszont megvan a magam élete, nem tartozom és nem is akarok tartozni senkinek sem elszámolási kötelezettséggel semmiről.

A TB valószínűleg nem támogatja, de hajlandó lennék még fizetni is egy ilyen beavatkozásért, ami megszüntetné a magas libidómat, mert más megoldás nincs.

Barátnő nem jöhet szóba, mert nem tudok kötődni, utálok randizni és a szexhez vezető utat sem fogom végig járni.

Azért írtam ennyit, hogy értsétek a problémámat és szorítkozzunk az orvosi dolgokra, milyen lehetőségeim vannak, akár fizetős megoldásban?

2017. febr. 12. 15:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Akkor ne nyomogass!
2017. febr. 14. 10:46
 22/27 A kérdező kommentje:

Nem. A kérdező alighanem soha nem fogja megérteni, hogy ha már egyszer a kapcsolatok nagy része úgyis zátonyra fut és maximum az emberek 1%-a mondhatja el magától, hogy MINDKÉT FÉL boldog egy párkapcsolatban még 40 év után is, akkor miért kell hazudni a másiknak? Miért ez a bevett szokás, hogy hazudunk a másiknak?

Azt pedig kikérem magamnak, hogy szextárgyként kezelném a nőket. Szextárgyként a prostituált kezeli a férfiakat, akiknél ketyeg az óra és ha átlendül a mutató jön a felár vagy a következő kuncsaft.

Vagy az, aki nem törődik a nővel, még azzal sem ha fáj neki vagy nem élvezi, hanem csak a saját élvezetével.

Amit én szex alatt értek az a legtöbb ember számára szeretkezésnek számít, csak én azért mondok szexet, mert nem akarok egyéb érzelmi köteléket.

2017. febr. 14. 11:28
 23/27 anonim válasza:
51%
Magyarországon herélnek férfiakat illegálisan. Herekínzás fétissel foglalkozók között van aki ért hozzá. Volt egy herekínzás fórum, tavaly szűnt meg, ott voltak ilyenek. Most nem tudom hogy lehet kapcsolatba kerülni ezzel a csapattal. Még egy trükkről írtak, a golyók kivétele után, mielőtt összevarrják a zacsit, át lehet vágni a pénisz alatti szalagot. Ennek az a jelentősége hogy az az izomszalag segít mereven tartani a péniszt, az átvágása impotenciát okoz herélés nélkül is. A nemi vágy ettől még persze marad, ha nem távolítják el a heréket. Van aki gumizással herélte magát, pár órát várt amíg elhalnak a herék, aztán levágta. Nem biztos hogy érdemes ilyesmivel kísérletezni, bár egy idő múlva magától is leesik ha be van gumizva. Nem okozhat vérmérgezést, mivel a gumi elválasztja az elhalt szöveteket a vérkeringéstől.
2017. aug. 1. 00:00
 24/27 anonim ***** válasza:
56%

A nőknek nagyobb a libidójuk mint a férfiaknak!

Nekem,ha valaki megtetszik valaki,nem kérdezem meg,hogy ő akarja e,hanem lefogom és megdugom!

2018. márc. 4. 22:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta, Kérdező?
2020. máj. 28. 22:22
 26/27 leszbikuslány ***** válasza:
Hogy sikerült a herélési terved?
2021. márc. 28. 23:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Én mindenek előtt a helyedbe biztosan felkeresnék egy szexuál pszihológust. Egy esélyt megérne. A te esetednél egészen biztosan hallott már meredekebbet. Ha nem szeretnéd, gondolkodj egy kicsit távolabb is. Ha fog kelleni jó ha van, ha nem fog kelleni, akkor max felmondod, de fagyassz le némi az örökítőanyagot. Elég régi a kérdés. Mi lett a vége?
2021. ápr. 21. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!