Magyarországon lehetséges akár fizetős magánklinikán kémiai vagy sima kasztráció?
NEM KÉREK AZ OKOSKODÓ BESZÓLÁSOKBÓL! A szexuális vágy számomra csak kínt és szenvedést okoz, mert
- nem tudok kötődni egyetlen emberhez sem, sosem voltam még szerelmes és nem is leszek soha.
- nincs bennem vadászösztön, nem élvezem a flörtöt.
- a randevú olyan számomra, mintha a fogamat húznák.
Számomra csak a szex és a szexualitás nyújt örömet és élvezetet. Nem csak a behatolásra célzok, ugyanúgy élvezem az előjátékot meg minden mást is, adni is szeretek a szexben nem csak kapni, de ennyi. Nem akarom megismerni sem a másikat és fordítva sem akarom, hogy megismerjen, nem vágyom emberi kapcsolatokra.
Ez pedig már nem fog változni, és 27 évesen még több van előre, mint hátra, amúgy viszont megvan a magam élete, nem tartozom és nem is akarok tartozni senkinek sem elszámolási kötelezettséggel semmiről.
A TB valószínűleg nem támogatja, de hajlandó lennék még fizetni is egy ilyen beavatkozásért, ami megszüntetné a magas libidómat, mert más megoldás nincs.
Barátnő nem jöhet szóba, mert nem tudok kötődni, utálok randizni és a szexhez vezető utat sem fogom végig járni.
Azért írtam ennyit, hogy értsétek a problémámat és szorítkozzunk az orvosi dolgokra, milyen lehetőségeim vannak, akár fizetős megoldásban?
Nem. A kérdező alighanem soha nem fogja megérteni, hogy ha már egyszer a kapcsolatok nagy része úgyis zátonyra fut és maximum az emberek 1%-a mondhatja el magától, hogy MINDKÉT FÉL boldog egy párkapcsolatban még 40 év után is, akkor miért kell hazudni a másiknak? Miért ez a bevett szokás, hogy hazudunk a másiknak?
Azt pedig kikérem magamnak, hogy szextárgyként kezelném a nőket. Szextárgyként a prostituált kezeli a férfiakat, akiknél ketyeg az óra és ha átlendül a mutató jön a felár vagy a következő kuncsaft.
Vagy az, aki nem törődik a nővel, még azzal sem ha fáj neki vagy nem élvezi, hanem csak a saját élvezetével.
Amit én szex alatt értek az a legtöbb ember számára szeretkezésnek számít, csak én azért mondok szexet, mert nem akarok egyéb érzelmi köteléket.
A nőknek nagyobb a libidójuk mint a férfiaknak!
Nekem,ha valaki megtetszik valaki,nem kérdezem meg,hogy ő akarja e,hanem lefogom és megdugom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!