Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van?

Fitymaszűkületem van?

Figyelt kérdés
Amikor normál állapotba van akkor feltudom huzni meg minden... De amikor áll akkor is valamenyire feltudom de nem teljesen vagyis, nem egészen hátra hanem addig hogy az egész makk de utána már nem nagyon S:
2010. máj. 7. 21:50
 1/9 anonim válasza:
0%
Szűz vagy.
2010. máj. 8. 08:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Olvass vissza régebbi kérdések között.

Ahogyan más sokan írták, első lépés a gyakorlás (krémmel, víz alatt, óvatosan stb) azután pedig a doki, ha nem változik a helyzet.

2010. máj. 8. 11:48
 3/9 A kérdező kommentje:

És mivel probálkozzak kb?

És mien krémmel?

2010. máj. 9. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Olvass vissza a régebbi válaszok között, vagy írj privátot.
2010. máj. 10. 00:25
 5/9 anonim ***** válasza:
25%

Ja, gyakorlás a vízben puhult bőrrel, krémet az orvos ír föl rá, ami még segíthet... ha nagyon nem megy, akkor egy BEMETSZÉS kell és/vagy fékátvágás.

Ha nem vezet eredményre, akkor esetleg plasztika (nézz utána a google-ben, a Z-PLASZIKA nevű eljárásra) és ha az se jön be, akkor részleges metélés.

Teljes körülmetélésbe ne menj bele, mert nekem is azt csinálták és nagyon gáz :(

2010. máj. 10. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ajánlom, műtsék meg, mert utána nem kell húzogatni, és csak 1 hónapig fog fájni a körül metélt makk.

2011. febr. 23. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Istenért se műsd meg ha még nem kell...Egyik osztálytársam

lelkileg összetört mert zsidó volt és egy gyerek meglátta és elkezdte csúfolni.Bár ez az én szemszögem.DE ha nem kell még megműteni akkor nehogy megműtetsd!

2011. aug. 8. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenesetre nem árt megnézetni urológussal, hogy mi is a helyzet! Javaslom, hogy időben tetesd rendbe mielőtt még elkezdesz nemi életet élni!
2011. szept. 6. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
A teljes körülmetélést tényleg ne akard, sokan jártunk vele rosszul :(
2011. szept. 28. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!