Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A problémám hogy amikor...

A problémám hogy amikor felálla a szerszám akkor nem tudom lehúzni a bőrt. Mit tegyet? Több alul.

Figyelt kérdés

amikor még merevedés előtt lehúzom 10-15 mp ig ott marad a makk alatt de aztán felmegy és onnan nem tudom lehúzni. :s (orvoshoz nem merek menni, valami házi megoldás kéne. )?

+ kérdésem: Amikor kiverem honnan tudom hogy már jön az anyag?? mien érzéseket érezhetek amikor jön?

2010. máj. 7. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na szia!

Direkt vártam, hogy mit fogsz visszaírni. Javíthatatlan vagy.. Látom, hogy félsz és nem akarsz orvoshoz menni. Mindent kitalálsz, csakhogy ne kelljen menni. A válaszom: NEM! Nem fog megoldódni ha mindennap húzogatod le-fel. Hallgass már rám, hát én átestem már ilyenen! Szedd össze magad, és ha egyedül nem megy akkor beszélj a szüleiddel erről és hidd el segíteni fognak, ha kell elmennek veled. DE mondom, nagyfiú vagy már! Eltudsz TE egyedül is menni orvoshoz. Minden megfog oldódni, nyugodj meg! De ha bármi baj van, hozzám fordulhatsz és segítek Neked! Fel a fejjel és menj el a dokihoz! Még egyszer mondom! NE SZARJ BE! Miután kijössz a rendelőből nevetni fogsz az egészen és végre sokkal könnyebb lesz az életed utána!

Ígérd meg hogy elfogsz menni! :) Na hajrá! és ha baj van írj nyugodtan!

2010. máj. 8. 20:37
 12/16 A kérdező kommentje:
rendben csak az az egy probléma hogy a legközelebbi urulógus 40km re van az otthonomtól. jövöre 9.be megyek és elmegyek urulógushoz mert ott ahova megyek suliba ott van. addig még nem kell használnom =)
2010. máj. 8. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Jólvan, látom alkudozol már.. :) 40 km az nem a világ vége. Főleg ha az egészségedről van szó. Feltudsz ülni egy buszra.. 2óra alatt megjárod az egészet. Nekem mindegy mindegy mikor mész el, de neked nem. Minél hamarabb annál jobb. Nem azt mondom hogy most akkor holnap már indulj is neki, de az elkövetkezendő hetekbe szánj rá időt! A te érdekedbe mondom!! El kell menned! Addig is légy jó gyerek!
2010. máj. 9. 00:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz, ne azért, hogy vágjon, hanem azért, hogy megnézze, mondjon véleményt és felírjon egy krémet, ha fürdés után húzogatod, akkor tágulhat valamennyit.

Ahogy írod, abból az jön le, hogy valamennyire azért működik, nincs annyira durván beszűkülve, elképzelhető, hogy vágás nélkül is lehet tágítani, a helyedben ehhez kérnék segítséget, van egy krém, amit az orvos írhat föl (tehát ne kérdezgesd itt a krém nevét, hanem EREDJ AZ ORVOSHOZ, negyven kilométer az egy óra út, hajráhajrá, ne légy lusta).

A szüleim is lusták voltak, várni akartak, vártak is, nem is egy évet és mire odavittek, az orvos levágta az egészet, most bőr nélkül itt állok és rengeteg gondom van vele.

Szóval ne várd meg, amíg teljes körülmetélés kell, mert ott aztán simán esélyed van rá, hogy nagyon rosszul fogsz járni.

Én most milliókat adnék, ha nem lennék csonkolva, szóval szerintem siess... 40 kilométer ..... pfffff.... hát hallod, ezt ne is mondd.... vannak helyek, ahol 40 kilométeres körzetben semmilyen orvos meg patika nincs. Örülj neki, hogy nem ilyen országban élsz. És ha nem veszed komolyan a bajodat, akkor úgy járhatsz, mint én.

Majd holnap, majd jövőre, majd valamikor....

Ne itt kérdezgess, hanem menj orvoshoz krémért.

csók

2010. máj. 11. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nagyrészt igazuk van az előttem hozzászólóknak, de az összes körülményt mérlegelve azt kell mondanom, Neked is igazad van.

Ha meg tudod minden nap mosni rendesen a farkad, azaz a fitymád felhúzva, a makkod is, akkor nem olyan sürgős urológushoz rohanni.

Persze minél hamarabb, annál jobb, de azért egyelőre növésben vagy, ha sokat masztizol meleg vízben és nem erőlteted nagyon, talán javulni fog a helyzet.

A lényeg az, hogy amig nem csinálják meg ezt az apró kis beavatkozást, normális szexuális életet nem fogsz tudni élni. Persze minden további nélkül masztizhatsz és lehetsz partnerrel is, de a farkad nem fogod tudni bedugni egyetlen szűk nyílásba sem, mert az fájni fog.

A második kérdésedre összetettebb a válasz, azt inkább privátban írnám le, ha érdekel, mert néhány bizalmas kérdést is fel kéne tenni hozzá.

De azért valaki leírhatja a többiek közül :)

2010. máj. 12. 00:40
 16/16 A kérdező kommentje:
privátba hogy kell? oda hogy tudok menni?
2010. máj. 12. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!