Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A problémám hogy amikor...

A problémám hogy amikor felálla a szerszám akkor nem tudom lehúzni a bőrt. Mit tegyet? Több alul.

Figyelt kérdés

amikor még merevedés előtt lehúzom 10-15 mp ig ott marad a makk alatt de aztán felmegy és onnan nem tudom lehúzni. :s (orvoshoz nem merek menni, valami házi megoldás kéne. )?

+ kérdésem: Amikor kiverem honnan tudom hogy már jön az anyag?? mien érzéseket érezhetek amikor jön?

2010. máj. 7. 20:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

az hogy nem megy fel a bőrt az baj,menj orvoshoz,házipatika itt nem segít!!!!

Amúgy hány éves vagy?Ha kivered onnan veszed észre hogy "jön az anyag" hogy g.ecis lesz a kezed..Az érzésben nem tudok segíteni mert nő vagyok.

24/N

2010. máj. 7. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
xD
2010. máj. 7. 20:46
 3/16 anonim válasza:
Minden bizonnyal fitymaszűkületed van. Feltétlenül orvoshoz kell fordulni, mert később nem fogsz tudni közösülni. Egy nem túl fájdalmas beavatkozásra van szükség. Minél hamarabb, annál jobb.
2010. máj. 7. 20:50
 4/16 A kérdező kommentje:
14/F vagyok és ha 1 év múlva megyek el az még nem késő? még az is a problémám hogy még akkor merevedik amikor nem akarom. nem állandóan de akkor is ha nem akarom.
2010. máj. 7. 21:22
 5/16 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy nem tudok közösülni?? mit jelent ez?
2010. máj. 7. 21:24
 6/16 A kérdező kommentje:
tudom mi a közösülés csak hogy hogy értetted. elmagyaráznád kérlek
2010. máj. 7. 21:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Na szia, látom sok itt a bohóckodó! Figyelj rám: Nekem is volt ilyen gondod. Én most 23 éves vagyok és nincs semmi gondom, ugyanezen én is átestem. Tudsz így is közösülni, csak mikor szexelsz, akkor fájni fog, mert annak a börkének olyankor is lekéne jönnie... Tehát a dolgod a következő! (én is átestem rajta, nem kell megijedned) Elmész szépen az urológushoz, (nem kell se beutaló semmi). Ott ő szépen megnézi, és egy kis szerszámmal megtágítja ott a bőrt, egyáltalán nem fog fájni és 2perc az egész. Hidd el utána megkönnyebülsz és egy életre elfelejted ezt az egészet. Szóval ne félj! Nincsen semmi gond! De ezeket csináld meg mert nekem 17évesen kellett és minél hamarabb annál jobb!
2010. máj. 7. 22:45
 8/16 A kérdező kommentje:
az jó ha 1 év múlva megyek el? még nem késő?
2010. máj. 8. 12:33
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem késő, de minél hamarabb annál jobb. Miért halogatnád? Mivel lesz jobb egy év múlva?? NE SZARJ MÁR BE! Hát férfiak vagyunk, 2perces művelettől így odavagy? Nem fáj, nem lát senki, csak a doki meg TE. Szedd össze magad és ne halogasd! Ne menekülj a problémáid elől, mert aztán csak ezen fogsz mindig rágódni! Menj el a jövőhetén szépen és utána majd hidd el itt fogod írni nekem nevetve, hogy nem is volt semmi gond és hogy örülsz hogy végre túl vagy rajta! Szóval szedd össze magad! És ne szarj be! Nagyfiú vagy már!

2010. máj. 8. 13:06
 10/16 A kérdező kommentje:
még egy kérdés. hogyha minden nap akár többször is lehúzom meg vissza akkor megoldódhat a problémám?
2010. máj. 8. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!