A problémám hogy amikor felálla a szerszám akkor nem tudom lehúzni a bőrt. Mit tegyet? Több alul.
amikor még merevedés előtt lehúzom 10-15 mp ig ott marad a makk alatt de aztán felmegy és onnan nem tudom lehúzni. :s (orvoshoz nem merek menni, valami házi megoldás kéne. )?
+ kérdésem: Amikor kiverem honnan tudom hogy már jön az anyag?? mien érzéseket érezhetek amikor jön?
az hogy nem megy fel a bőrt az baj,menj orvoshoz,házipatika itt nem segít!!!!
Amúgy hány éves vagy?Ha kivered onnan veszed észre hogy "jön az anyag" hogy g.ecis lesz a kezed..Az érzésben nem tudok segíteni mert nő vagyok.
24/N
Szia!
Nem késő, de minél hamarabb annál jobb. Miért halogatnád? Mivel lesz jobb egy év múlva?? NE SZARJ MÁR BE! Hát férfiak vagyunk, 2perces művelettől így odavagy? Nem fáj, nem lát senki, csak a doki meg TE. Szedd össze magad és ne halogasd! Ne menekülj a problémáid elől, mert aztán csak ezen fogsz mindig rágódni! Menj el a jövőhetén szépen és utána majd hidd el itt fogod írni nekem nevetve, hogy nem is volt semmi gond és hogy örülsz hogy végre túl vagy rajta! Szóval szedd össze magad! És ne szarj be! Nagyfiú vagy már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!