Rövid fitymafék otthoni kezelése?
Figyelt kérdés
Fitymafékem rövid, ill. részleges fitymaszűkületem is van.. Orvoshoz EGYENLŐRE nem akarok elmenni, megkisérlem ezt házilag megoldani. Ha félév után nem látok változást elmegyek urulógushoz, de még nem fogok. Milyen módszerrel tudnám a fenti problémáimat orvosolni? (15/F) Ha kell, es valaki komolyabban tudna segiteni kuldok fotot..2017. febr. 6. 19:23
1/2 anonim válasza:
Figyelj ezt nem tudod otthon kezelni nekem felvágták még gyerek voltam és egyáltalán nem fájt. Csak orvos tudja rendbetenni. De ha nem csináltatod meg gusztustalan lesz, be túrósodik nagyon nem steril dolog és a csajok szemében sem hiszem, hogy jó pont lenne. Csak egy egyserű vágás.
2/2 anonim válasza:
A részleges fitymaszűkületet lehet csökkenteni a tornáztatással, viszont a rövid fékre ez a tornáztatás kevésbé sikeres. De lehet ha szűnik a szűkület nem is lesz rövid a féked sem. Úgyhogy most tornáztasd rendszeresen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!