A péniszem 12cm hosszú és 11 cm a kerülete. Szerintetek ez kicsi vagy fog még nőni? 18 éves vagyok
Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 20:55
11/17 A kérdező kommentje:
műpuncit nem szeretnék venni de házilag hogyan lehetne megoldani? köszönöm
2017. febr. 2. 17:46
13/17 anonim válasza:
jelqing a megoldás! már 11-12évesen(83-84ben) csináltam(káma szútrát olvastam) kis farkam volt, jelentéktelen most átlag feletti 30éves korig fejlődik simán
14/17 anonim válasza:
fél éve 12volt a kerülete most 13majdnem
15/17 anonim válasza:
160as nőket dughatod tövig erőből imádni fogják,jobb kézzel nyúlj a feneke alá úgy toljad,hátulról tövig azt is!Adj le 10kilót ha nem vagy sovány,sose cigizz,havonta 1 igazi szivar 3-4felé osztva belefér.Jó a leszokáshoz én sohasem cigiztem.
16/17 anonim válasza:
Multiorgazmusos Ferfi cimu konyvet szerezd be!A csodatevo keszitmenyeknek es eszkoszoknek amik eroltetten jelennek meg direct modon az interneten nem szabad hinni!A NOKNEK AZ AGYAT KELL MEGHODITANI ELOBB!
17/17 Ay carramba! válasza:
Aztarohadt, 11 cm-es körméret?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!