Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon sok ember igénytelennek...

Nagyon sok ember igénytelennek tart hogy lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés

A saját testemre is és a környezetemre nézve is.

Nekem is elegem van meg akarok változni adni akarok magamra.

De ez nagyon nehéz nem tudom hogy ez hol kezdődik hosszú ideje igénytelen vagyok.

A válaszokat köszönöm.

2017. jan. 17. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Milyen szempontból, miben vagy igénytelen? Írj privátban
2017. jan. 17. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Embereld meg magad és változtass, esetleg tehetsz egy kört egy pszichológusnál mentális betegség is lehet az oka a hanyagságnak. Bár legtöbbször szimplán egy rossz szokás.
2017. jan. 17. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Próbálok változni de egyszerűen nem megy
2017. jan. 17. 21:37
 4/6 anonim válasza:
78%

Fürödj mindennap, moss hajat, szedd ki a szemöldököd, legyen dezodorod, legyen parfümöd, moss fogat, kezeld a bőrhibáid, csináltass valami új frizurát, kezdj el edzeni és egészségesebben étkezni, valamint javíts az öltözködéseden.

Pl.

Haj: 3 naponta moss hajat, fésüld meg, szárítsd ki. ( jó, hát most nem tudom, mennyire vagy igénytelen, szóval leírom ezeket a dolgokat is :D ) Aztán menj el fodrászhoz, csináltass valami új frizurát, mondjuk ha hosszú hajad van, akkor az tök jó, csak szedje rendbe. Ha rövid hajad van, vagy esetleg alig van hajad, akkor növeszd meg egy kicsit, hogy valamit kilehessen belőle hozni. Ha mondjuk kopasz vagy, és neked jó úgy, akkor meg mindegy.

De ne ezt az ecset frizurát csináltasd, ha csináltatsz .

Szemöldök: szed ki.

Száj: használj rá labellot, ha úgy érzed, hogy ki van száradva.

Bőr: kezeld.

Egészséges étrend: neten nézz utána. De szerintem ha sokat eszel hülyeségeket, édességeket, akkor azokat folyamatosan iktasd ki a cukros üdítővel, kólával együtt. Aztán utána amit neten írnak..

Edzés: kezdj el futni. Igazából nem vagyok valami hú de nagy szakértő sport témában, de kezdj el futni, ha szeretsz. Vagy keress egy sportot, ami neked való.

Aztán a környezetedben meg egyszerűen rakj rendet a szobádban.

2017. jan. 17. 21:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát amiket írtál azok közül egyik sincs meg kivéve a hajam mert az meg van csinálva de az is csak úgy hogy kézzel oldalra fésülöm (oldalt minimális haj a tetején 7-8 cm) a ruhatár az nagyon szegényes azt bővíteni is terveztem majd reggelente meg este zuhanyozni már elkeztem
2017. jan. 17. 22:05
 6/6 anonim válasza:
(előző válaszoló vagyok ) Ha akarsz, rám is írhatsz privátban, és megpróbálhatok többet segíteni, ha szeretnéd.
2017. jan. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!