Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha valaki körülmetélnek,...

Ha valaki körülmetélnek, akkor termelődik/lesz még utána szmegma?

Figyelt kérdés

2017. jan. 17. 06:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
nem csak a fiúk többsége idióta amerikában, hanem az egész népesség. angliára is ugyanez igaz
2017. febr. 2. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
na mert? mesélj ... miért olyan idióták szted?
2017. febr. 3. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
angliában kint éltem 7 évet szóval tudom miről beszélek. a társadalom nagy része borzasztóan ostoba, iskolázatlan, eleve röhej az oktatásuk. amerika pedig köztudottan a legrosszabb ilyen téren.
2017. febr. 4. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:
hát fene tudja, tudod én is éltem mindkét helyen, és jártam már ezeken kívül is sok civilizáltabb helyen, de valahogy nem vettem észre h idióták lennének. oké, nyilván van olyan réteg is, de sztem ez bárhol.
2017. febr. 4. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
jó, persze igazat adok Neked is, általánosítani sem szabad. minig van kivétel
2017. febr. 4. 12:21
 16/16 anonim ***** válasza:
13%

Pont hogy csökken az arány a metéléseknek usa-ban,sok vita folyik róla,még tűntetések is voltak,nincs igazi indoka hogy egy egészséges testet megcsonkítsanak.A szmegma és bacik ugyanúgy megtapadnak csak kisebb mértékben,ugyanúgy mossni kell hogy tiszta legyen,fertőzésektől nem véd meg, egyáltalán nem higénikusabb hisz nem hiába nőtt oda a bőröcske,védő funkciója is van.

Amcsik azért találták ki mert állvallásosak azt gondolták a maszturbáció bűn,ha nincs fityma nehezebb a maszti is.Wikipedian lehet olvasni róluk.

És amit itt ìrt az egyik hozzászóló az usa iskolázottságáról bizony igaz.Sokuk pedig aki fehér annak európai felmenői vannakn azt hiszi európa 2-3 országból áll.Nagyon gáz!!!!

47 százalékossal nem érdemes vitázni mert mindig másnak adja ki magát!Kamuzik!

2017. febr. 8. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!