Udv, az lenne a kerdesem, hogy suru, csipo vizeletem van 1 ideje, es utana olvastam, hogy elvileg ez lehet nemibetegseg is (kanko, tripper) lejjebb bovebben?
Üdv!
Természetesen égő,csípő,vizelet szexuális kapcsolat létesítése nélkül sem kizárt,ez olyanoknal is előfordulhat akik még soha életükben nem szexeltek
Tehát javaslom hogy menj orvoshoz,egyik ismerősöm is hasonló helyzetben volt,majd kiderült hugyuti betegsége van,amit megis műtötték,szval ha nem akarsz műtő asztalon feküdni,inkább menj el dokihoz:)
Sok szerencsét!
Miért kell rögtön erre gondolni?
Miért nem lehet elsősorban a legkézenfekvőbbre gondolni, hogy felfáztál, azaz bakteriális húgyhólyaghurutod van?
Amire meg antibiotikum kell, szóval fordulj orvoshoz! Ami gondolom külföldön is van...
Csak mielőtt még nagyobb bajod lesz, mondjuk ráhúzódik a vesédre és lesz egy vesemedence gyulladásod, amivel meg még akár kórházba is kerülhetsz...
Már aval eleve hülyeséget mondtál hogy orvoshoz nem mész mert külföldön vagy
Nos azt ajánlom menj el mindenképpen egy dokihoz ha nem akarsz hugyuti betegségekkel kórházban feküdni
Üdv
Nekem egyszer volt már hasonló
Én azt tettem hogy befekudtem a meleg ágyba, ittam forró teát és utánna már nem volt csípő érzés pisilni
De a férfiaknál lehet máshogy van:/
Próbáld ki
Ha nem,irány az urulógia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!