Vizifoka15 kérdése:
Sqs lab danabol 10 mg mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Egy kúrát szeretnék be szedni és arra lennék kíváncsi hogy valaki próbálta e és van e valami mellék hatás?2017. jan. 13. 15:48
1/1 anonim válasza:
Van ám tesó. Én tavaly nyomtam egyet hát... Eleve eredetit nem is lehet már kapni. Ha azt mondják vagy átbasznak vagy őket baszták át 26 vagyok de szerintem egy laza ötőssel majd tovább élhetnék ha kihagyom. Felfúj bevizesedsz mindenki látni fogja h koxolsz még az is aki laikus. Májad tropa lesz 3-4 kúra után. Vese szintén. Farkad is kap nefélj. Herék üveggolyóra zsugorodnak. Ja és ha abbahagyod a bőröd megnyúlva marad csúnya lesz. Rosszabb leszel mint kúra elején. Csak danabolt ne brah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!