Here szteroid kerdes?
Figyelt kérdés
hello. Beszedtem egy 250 szemes danabol kurat, es szedem rendesen az anti-osztrogent! a problemam az, hogy 2napja haromszor akkora mindketto herem, de iszom naponta alkoholt (sajnos)... szexualis eletet elek rendesen de mar gec1re faj tudja vki h meddig tart ez? Vagy vmi gyogymod esetleg? Valaszokat koszi2012. dec. 11. 13:08
1/5 anonim válasza:
Mielőtt válaszomat irtam volna, előbb utána olvastam,mit is
takar a kérdésed.A válaszom is hasonló rövid,mint a kérdésed .Hamarosan az urológus kezei közt leszel,miközben azon gondolkodol megérte e a kura .
2/5 anonim válasza:
A sztereoidok komoly egészségügyi problémákhoz vezetnek,
amelyek egy része visszafordithatalan is .Minden olyat elérsz vele ,amit nagyon nem is szeretnél .
3/5 A kérdező kommentje:
Már nem szedem, mivel vége van 2 napja pont mint a herebaj kezdése kb. egyébként most per pill olyan mint 4ml zacskós víz az állaga és a mérete! Szívás, főleg, hogy ma az őrmesterre szükség volna.
2012. dec. 11. 16:41
4/5 anonim válasza:
Menj el urológushoz sürgősen! Ennek fele se tréfa!
5/5 anonim válasza:
Szia! Küldtem neked privát üzenetet, ha lesz időd nézzed meg és válaszoljál. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!