Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért "túrósodik" amikor...

Miért "túrósodik" amikor masztizok?

Figyelt kérdés

Amikor masztizok akkor szoktam eszre venni h be turosodik a makkom

De ha nem masztizok akkor is van rajta

Rendesen megtisztitom furdeskor alaposan

Ez kb 2 hete van

14/F vagyok

2017. jan. 1. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

Szia. Betúrósodik?

Ezt nemigen értem!

Milyen túró?

Segits

16 vagyok

2017. jan. 2. 00:22
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

A gombás/bakteriális fertőzés is így kezdődik. Nem viszket? Nem piros? Van partnered?

20N

2017. jan. 2. 06:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem viszket

Es nincs senkim

2017. jan. 2. 07:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem javul, egy dokinak érdemes megmutatni. Mosd rendesen.
2017. jan. 2. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Figymafaggyú. 2 hete elkaptál valami laza gombát (antibiotikum esetleg?), ami ingerli a mirigyeket így ontják a faggyút. Majd elmúlik. Canesten krém esetleg. Pifafucint nehogy rákenj mert makkduzzadást okoz, én rábsztam vele.
2017. jan. 2. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Nincs baj a kérdéseddel.

Amiről te kérdezel az valójában szmegma .Népiesen meg "túrónak" is nevezik .Faggyúmirigyek termelik,melyek a makkod pereme alatt vannak .Ide gyűlik is össze a felesleg,hisz a tudomány azt írja erről,hogy védi a makkot a

kiszáradás ellen .A tini korban nagyon jellemző ez.pár évig szokott ez tartani aztán elmúlik ez a jelenség .

Masztinál meg bőr mozgásával még jobban túróvá lehet dolgozni .Folyamatosan termelődik ez,nem kell megijedni.

Ez csak egy állapot ,és nem valami féle betegség,vagy annak jele .

2017. jan. 2. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
nehogy hagyd h bemagyarázzák h ez betegség. mindenkinek betúrósodik a farka ha nem mossa minden nap. nekem is az. a faggyúmirigyek termelik h könnyebben csússzon a fitymád. általában nekem is mindig van rajta. mondjuk én nem viszem túlzásba se a mosását se a fürdést úgy alapból. nem kell parázni miatta. 22/F
2017. jan. 21. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!