43 eves vagyok. Mi az oka ha turosodik a kalap alatt? Es vizzel is alig jon le. Koszonom a valaszokat elore is.
43 éves vagy és nincs ötleted?
Annyira nem jársz nemi egészség szűrésére rendszeresen, mint szokás (kb. évente), hogy még akkor se ötlik fel benned, hogy van egy ilyen rendelés, és vannak fertőzések,amikor panaszod van???...
Ha ez rendszeres tisztálkodés mellett van, nagyon gombának tűnik. Főleg, ha alatta piros.
Vegyél Canesten kenőcsöt, azzal kenegesd naponta többször (2-3).
Ha van feleséged/barátnőd, neki vegyetek Canesten combit!
És teljes gyógyásig szextilalom!
4: De azt ugye tudod, hogy rengeteg a közönséget bosszantó célú, kamu kérdés??
Én szerintem ez az.
Uram, önnek STD-je van. Szexuális úton vagy higiénés hiányosságok során szerzett fertőzése. Kérem, forduljon a lakóhelyéhez legközelebbi STD központhoz vagy bőr és nemibeteg gondozóhoz. (Járóbeteg szakrendelés a kórházban) Beutaló nem kell csak időpont!
Partnerét is kezelni kell, ha tünetmentes akkor is. Semmilyen érintkezés nem javasolt gyógyulásig, mert oda-vissza adogatják a bajt!
Halogatni és otthon kezelgetni felesleges, úgyis ott fog kikötni a rendelésen. Vagy önszántából vagy mikor átterjed a hasüreg más szerveire és a mentő viszi be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!